Το καλοκαίρι στο πρόσωπό σου βήμα- βήμα!

Το καλοκαίρι στο πρόσωπό σου βήμα- βήμα!

1 June 2017

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ αλλάζει. Γίνεται ανάλαφρο, δροσερό και αέρινο. Τίποτα δεν πρέπει να βαραίνει την επιδερμίδα και το βλέμμα σου! 

Αντηλιακή Κρέμα

Κλείνεις το ξυπνητήρι και βάζεις αντηλιακό (αφού έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου, έχεις βάλει τόνερ και ενυδατική). Το καλοκαίρι δεν βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό μας. Κανόνας απαράβατος.

Foundation

Θέλεις να κρύψεις τους μαύρους κύκλους και η επιδερμίδα να είναι ομοιόμορφη και δική μας δουλειά σίγουρα είναι να σου πούμε να πάρεις foundation. Δεν θα σου το πούμε όμως! Το foundation το καλοκαίρι επιβαρύνει την επιδερμίδα και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε! Τι μπορείς να κάνεις; Να βάλεις concealer!!! Στη συνέχεια πούδρα και bronzer. Αν όμως χρειάζεσαι foundation (μπορεί να είσαι η κουμπάρα, μπορεί να έχεις φωτογράφιση, μπορεί να έχεις βραδινό ραντεβού) τότε έχουμε το κατάλληλο για σένα, εδώ!

Mascara

Το καλοκαίρι οι βλεφαρίδες είναι μακριές, όχι πυκνές. Δεν θέλεις βάρος, θέλεις μήκος. Μετά τη μάσκαρα θα περάσεις ως top coat την Black Up 2 In 1 Shimmering Mascara & Liner. Το βλέμμα σου θα γίνει εντυπωσιακό όχι όμως βαρύ!

Lip Balm

Ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν το λεπτό δέρμα των χειλιών μας. Ένα lip balm είναι πάντα απαραίτητο το καλοκαίρι (και το χειμώνα γιατί το κρύο ξηραίνει τα χείλη).  Στο www.gleek.gr θα βρείς το lip balm που φέρνει την ευτυχία!!! Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

To bronzer δεν θα σου το πούμε. Το ξέρεις πόσο το θέλεις!!! Όταν το φοράς το πρόσωπό σου αλλάζει. Εδώ θα βρεις τον πλήρη οδηγό για bronzer!!!

Καλό καλοκαίρι!!!

Share this content