Λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σου!

Λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σου!

31 May 2018

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας γίνεται όχι μόνο με το νερό που πίνεις αλλά και με τα σωστά προϊόντα. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε για τα ξηρά λάδια!

Με υφή σχεδιασμένη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, σύνθεση ελαφριά και πλούσια σε ενεργά φυτικά έλαια, δρουν σε συνέργεια με το δέρμα και παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία φραγμού της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την αφυδάτωσή της. Υπάρχουν κάποια έλαια που προορίζονται μόνο για τη φροντίδα του σώματος ενώ υπάρχουν και κάποια λάδια πολλαπλής χρήσης που ενυδατώνουν πρόσωπο και σώμα και παράλληλα θρέφουν τα μαλλιά. Και όλα αυτά χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα, όπως θα περίμενε κανείς. Επιπλέον, το άρωμα τους διαρκεί για ώρες! Αν τα χρησιμοποιήσεις μετά την έκθεση στον ήλιο θα δεις ότι λειτουργούν καταπραϋντικά, αναδεικνύουν το μαύρισμα και χαρίζουν extra λάμψη σε επιδερμίδα και μαλλιά.

Σώμα:
Το ξηρό λάδι μπορείς να το χρησιμοποιείς για ενυδάτωση. Αμέσως μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα για γρήγορή εφαρμογή ή σε στεγνή για πιο βαθειά θρέψη.

Αν θέλεις να έχεις λαμπερή επιδερμίδα μετά τη θάλασσα τότε ξηρό λάδι είναι η απάντηση.

Οι ξηρές φτέρνες θα ενυδατωθούν σε βάθος. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι πριν τον ύπνο να εφαρμόσεις λάδι με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια να φορέσεις βαμβακερές κάλτσες.

Μαλλιά:
Στο πρωινό χτένισμα θα εφαρμόσεις μικρή ποσότητα λαδιού για καλύτερο έλεγχο. Όχι όμως κοντά στις ρίζες.

Ως leave-in conditioner: Καθημερινή εφαρμογή σε στεγνά μαλλιά, τα προστατεύει από το κρύο ή ζέστη και και το πιστολάκι.

Ως μάσκα: Μετά το λούσιμο θα ζεστάνεις στα δάχτυλά σου μικρή ποσότητα λαδιού και στη συνέχεια θα το απλώσεις στα μαλλιά, τύλιξέ τα με μία ζεστή πετσέτα και είσαι έτοιμη!

Στη παραλία/πισίνα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο.

Πρόσωπο:
Χρησιμοποιήσε το λάδι τη νύχτα όπως την κρέμα νυκτός, για θρέψη. Μικρή ποσότητα, με κυκλικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο.

Στο make up για την απόλυτα sunkissed επιδερμίδα!!!

Share this content