Γιατί πρέπει να γιορτάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Γιατί πρέπει να γιορτάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

5 February 2018

Πηγή: thatslife.gr

Οι μέρες μετράνε αντίστορφα για την γιορτή των Ερωτευμένων και εμείς σου δίνουμε μερικά επιχειρήματα για να την… απολαύσεις, ακόμη και αν δεν είσαι μεγάλος fan!

Επιχείρημα 1: Γιατί δεν γιορτάζεις όλο τον υπόλοιπο χρόνο!!!!
Έλα τώρα, πες ότι κάθε μέρα έχεις ρομαντικά δείπνα και κόκκινα τριαντάφυλλα στο βάζο και σέξι εσώρουχα και δωράκια και ταξίδια και εκπλήξεις… Τί είπες; Όχι; Αυτός λοιπόν είναι ένας βασικός λόγος για να γιορτάσεις!!! Επειδή δεν γιορτάζεις κάθε μέρα. Αν γιόρταζες κάθε μέρα, τότε ούτε εμείς θα σου λέγαμε κάτι για τη συγκεκριμένη μέρα.

Επιχείρημα 2: Γιατί μετά θα ρωτήσεις «Τι έχεις;» και θα πει «Τίποτα».
Μπαίνεις στο σπίτι και δεν κρατάς τίποτα, την βλέπεις κάπως παράξενα, ρωτάς τι συμβαίνει και απαντάει αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις… «Τίποτα». Λογικό δεν είναι; Εσύ τι κρατάς στα χέρια σου; Τίποτα! Άρα φίλες μου λογική βρίσκουμε την απάντηση… Αν είσαι σχέση και αποφασίσεις ότι είναι μία μπούρδα αυτή η μέρα τότε μπορεί να καταλήξεις στο τέλος της μέρας χωρίς σχέση. Μεγάλο παιδί είσαι αν θέλεις μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου. Στην τελική είναι ωραία να ζεις ριψοκίνδυνα.

Επιχείρημα 3: Γιατί θα βρει την κατάλληλη στιγμή για να σου το «χτυπήσει».
Μπορεί να το παίξει cool και να πει “Ναι δίκιο έχεις, δεν χρειαζόμαστε γιορτές για να αποδείξουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι” αλλά μέσα της… δεν θέλεις να ξέρεις τι γίνεται μέσα της, ούτε πώς μπορεί να σε αποκαλεί. Άσε που θα βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, ακόμα και μετά από ένα χρόνο, για να πει «Και θυμάσαι τότε; Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σου είχα αγοράσει δώρο, σε είχα σκεφτεί αλλά εσύ; Εσύ τι έκανες για μένα;»

Επιχείρημα 4: Γιατί είναι δυνατόν να ψάχνεις επιχειρήματα αντί να ψάχνεις δώρα;

Επιχείρημα 5: Γιατί στο www.gleek.gr θα βρεις αυτό που θα την κάνει να χαμογελάσει από χαρά και ευτυχία!!! Δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις ώρες να παρκάρεις, ούτε να μπεις σε κάποιο μαγαζί που δεν θέλεις να μπεις. Άσε που η συσκευασία τους είναι απίθανη για δώρα!!!,

Εδώ θα βρεις κάποια που διαλέξαμε εμείς:


Estee Lauder The Le Rouge Look: Pure Color Envy Sculpting Lipstick


Gucci Bloom Eau De Parfum


Chanel Gabrielle Eau De Parfum


Clinique Wear Everywhere Neutrals All About Shadow 8-Pan Palette - Nudes


Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette

Share this content