Valentine's Day - Μήπως ήρθε η ώρα να της πάρεις δώρο;

Valentine's Day - Μήπως ήρθε η ώρα να της πάρεις δώρο;

22 January 2018

Αν τον τελευταίο μήνα της έχεις πάρει δώρο, αυτή την εβδομάδα της έχεις στείλει λουλούδια, σήμερα της έχεις στείλει μήνυμα «Σε αγαπώ» τότε σε καταλαβαίνουμε, είσαι από τους άντρες που δεν χρειάζονται τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσουν την αγάπη τους. Αν όση ώρα διαβάζεις το άρθρο,  προσπαθείς να θυμηθείς πότε της πήρες δώρο τελευταία φορά τότε έλα γρήγορα στο www.gleek.gr και πάρε δώρο ΤΩΡΑ, ιδανικά χτες.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όταν μία γυναίκα παίρνει δώρο από τον καλό της τότε χαίρεται επειδή την σκέφτηκε, να θυμάσαι ότι αγαπάει τη χειρονομία όχι το δώρο. Όταν της έχεις πάρει δώρο κάτι που πραγματικά της αρέσει τότε την έχεις κάνει πραγματικά χαρούμενη.

Πάμε από τα βασικά λοιπόν.  Η σύντροφός σου πάντα χρειάζεται ένα ακόμα κραγιόν. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι έχει πολλά εκείνη σίγουρα θεωρεί ότι χρειάζεται κι άλλα. Βρες το ιδανικό εδώ αν φοράει φυσικές αποχρώσεις, εδω αν της αρέσουν τα κόκκινα και εδω αν αγαπάει τα πιο έντονα χρώματα.

Επίσης πάντα χρειάζεται μία μάσκαρα. Εύλογα θα ρωτήσεις τι είναι αυτό και εμείς θα σου απαντήσουμε ότι είναι αυτό που κάνει τις βλεφαρίδες πιο έντονες, μακριές και πλούσιες.

Αν της αρέσουν τα ρομαντικά ραντεβού τότε θα χρειαστείς αυτό και αυτό και αυτό, καθώς και λίγα ροδοπέταλα...

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να σου έχει πει σε ανύποπτη στιγμή ότι τελείωσε η ενυδατική κρέμα προσώπου, το άρωμά μου ή κάτι άλλο που θα βρεις στο www.gleek.gr. Αν νιώσεις ότι μπλέκεσαι πάρε μας τηλέφωνο και θα σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις μπορείς να μας στείλεις e-mail ή μήνυμα στο facebook messenger.  Ό,τι σε βολεύει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μαζί το ιδανικό δώρο που θα λατρέψει.

Share this content