Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

25 January 2018

Γράφει η Γλαύκη - Σάσα Πακάλη.

Η ELEMIS είναι η Νο1 Βρετανική Μάρκα SPA και θεραπειών προσώπου και σώματος, δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς 25 χρόνια. Η πρωτοποριακή επιστήμη και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί δημιουργούν την επόμενη γενιά στην επιστήμη του δέρματος, χρησιμοποιώντας τεχνικές που ενισχύουν τις φυσικές πηγές της γης. Η ELEMIS έχει κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία ομορφιάς και θεωρείται σήμερα η κορυφαία εταιρία στο είδος της.

Τα αποτελέσματα των καλλυντικών της φαίνονται στο πρόσωπό σου!!!
Για αρχή θέλω να σας μιλήσω για τη λατρεμένη μου

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream μου έδειξε τη δύναμη της μέσα σε 3=2 εβδομάδες. Είδα το πρόσωπό μου να αλλάζει, έγινε πιο λαμπερό, πιο «ήρεμο» και έδειχνε ξεκούραστο, πράγμα πολύ σημαντικό για μία εργαζόμενη μαμά, σύζυγο και γενικά μία γυναίκα που έόπως η κάθε γυναίκα εξάλλου έχει πολλούς τομείς δράσης,,που προσπαθεί να παραμείνει γυναίκα, τα ξέρετε αγαπημένες, γιατί περνάτε κι εσείς τις ίδιες δυσκολίες.

Μια ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream πωλείται μία κάθε 9 δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο και έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία ομορφιάς από ανεξάρτητους οργανισμούς. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό γιατί το να κάνεις έρευνα που έχεις χρηματοδοτήσει μόνος και στο τέλος να σου δίνεις βραβείο ε, δεν το λες και αντικειμενικό.

Διάβασα ότι κλινικά αποδεδειγμένα:
• Μειώνει την εμφάνιση του βάθους των ρυτίδων μέχρι και 78%*
• Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος μέχρι και 45%*

Η ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream είναι μια ισχυρή αντιγηραντική ενυδατική κρέμα η οποία παρέχει συνεχόμενη δράση ανόρθωσης του δέρματος μέσω της αυξημένης στήριξης κολλαγόνου. Ο δυναμικός συνδυασμός συστατικών βοηθά στην απόδοση ορατών αποτελεσμάτων εντός 15 ημερών.

Και αυτά που διάβασα ισχύουν γιατί το είδα στο πρόσωπό μου. Για να πω την αλήθεια, ένα βράδυ μετά από μία πραγματικά εξουθενωτική μέρα μου είπε ο άντρας μου ότι το πρόσωπό μου έδειχνε ήρεμο και ξεκούραστο. Στην αρχή νόμιζα οτι με δουλεύει γιατί ήξερε το πόσο δύσκολο πρόγραμμα είχα, αναζήτησα στο πρόσωπό του να βρω κάποιο πείραγμα, λίγη ειρωνεία αλλά τίποτα. Μου έλεγε την καθαρή αλήθεια. Χαμογέλασα σε στυλ κάπως αυτάρεσκο και πετάχτηκα να με δω στον καθρέφτη. Το πρόσωπό μου πράγματι έδειχνε λαμπερό, ήρεμο και πιο ξεκούραστο (μεταξύ μας είχαν μειωθεί οι ρυτίδες του προσώπου αλλά αυτό θα μείνει μεταξύ μας).

Τι έχει αυτή η κρέμα και είναι τόσο ξεχωριστή; Το Padina Pavonica κινητοποιεί δραστικά το Calcium (Ασβέστιο) το οποίο προστατεύει και στηρίζει την δομή του κυττάρου και δυναμώνει την επιδερμίδα για πιο νεανική, σφριγηλή όψη. Επειδή το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα του δέρματος μειώνονται. Η Padina Pavonica στηρίζει την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να έχουμε πιο τεντωμένο και σφριγηλό δέρμα. Το πλούσιο σε αμινοξέα και ένζυμα Chlorella, προσφέρει σημαντικά στοιχεία που καταπολεμούν την γήρανση, και μειώνουν την φθορά της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Η ισχυρή συνεργία διασφαλίζει μέγιστη ενυδάτωση και βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος ενώ προσφέρει αντι-οξειδωτική προστασία.

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τα λατρεμένα μου elemis στο αγαπημένο μου gleek.gr εδώ.

Source: glafkisdolcevita

Share this content