Oh Yeahh Happy Lip Balm!

Oh Yeahh Happy Lip Balm!

26 April 2017

Η ευτυχία είναι αυτό που όλοι ψάχνουμε!


Μπορεί να τη βρούμε σε ένα φιλί, ένα χαμόγελο, μία σοκολάτα...
Μήπως η ευτυχία κρύβεται στα χείλη τελικά; Σε ένα Lip Balm;

Πιστεύουμε στη δύναμη ενός χαμόγελου, την αισιοδοξία και τη δυναμική που κρύβει η καλή διάθεση. Είμαστε σίγουροι ότι η θετική διάθεση μπορείνα μας κάνει πανίσχυρες γιατί αν πιστέψεις ότι μπορείς τότε μπορείς! Για τους λόγους αυτούς αναζητήσαμε ένα προϊόν που θα προάγει όλα τα παραπάνω και θα μας δίνει μικρές καθημερινές δόσεις ευτυχίας και το βρήκαμε!!! Γνωρίστε τα lip balm OH Yeahh!!

Oh Yeahh! Happy Lip Balm - Silver

SILVER: Για όλες όσες έχουν βρει το μικρό μυστικό της ευτυχίας και ζουν κάθε μέρα με χαρά! Δυναμικές και θηλυκές, χαρούμενες και γλυκές, αέρινες και μυστηριώδεις...

Oh Yeahh! Happy Lip Balm - Melon

MELON: Για εκείνες που είναι αντιμετωπίζουν τα πάντα με χαμόγελο, δημιουργικότητα και σκορπίζουν γύρω τους θετική ενέργεια. Γυναίκες χαρούμενες που διεκδικούν με υπομονή και επιμονή όλα όσα θέλουν.

Oh Yeahh! Happy Lip Balm - Red

RED: Για εκείνες που η αισιοδοξία είναι τρόπος ζωής και η ευτυχία μόνη επιλογή. Με τα χείλη τους δείχνουν την αποφασιστικότητα και το θάρρος τους.

Oh Yeahh! Happy Lip Balm - Pink

PINK: Για εκείνες που δεν αγχώνονται ποτέ και κάνουν σταθερά βήματα προς την ευτυχία! Είναι ρομαντικές και ξέρουν καλά πώς να φανερώσουν τα συναισθήματά τους μέσα από τα χείλη τους.

Oh Yeahh! Happy Lip Balm - Violet

VIOLET: Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν ότι η ευτυχία είναι στάση ζωής και δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο εκτός από αυτή. Τα χείλη τους τα χρησιμοποιούν για να πετύχουν όλα όσα έχουν στο μυαλό τους. 

The Happiness Boosting Complex®
Η αποκλειστική φόρμουλα των OH Yeahh! βοηθά να αυξηθεί το επίπεδο της σεροτονίνης, της ορμόνης που προκαλεί καλή διάθεση χάρη στα τρία ειδικά φυσικά συστατικά του.

Happiness Boosting Complex

GRIFFONIA SIMPLICIFOLIA: Είναι ένα φυτό που φυτρώνει στην Αφρική και είναι πλούσιο σε ένα συστατικό, την 5-υδροξυτρυπτοφάνη, που είναι πρόδρομος της σεροτονίνης.

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ: Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, που θρέφουν το δέρμα και βοηθούν τον οργανισμό να τονωθεί ενώ αυξάνουν σημαντικά στον οργανισμό τα επιπέδα σεροτονίνης.

ΚΑΚΑΟ: Οι κόκκοι του κακάο περιέχουν τρυπτοφάνη που παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή σεροτονίνης στον εγκέφαλό.

Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι η ευτυχία είναι ενώσεις θαυματουργών χημικών ουσιών. Σημαντικότερη όλων, η σεροτονίνη! Η ορμόνη που καθορίζει τη διάθεση και τη συναισθηματική μας σταθερότητα. Τα OH Yeahh! Χάρη στη σύνθεσή τους αυξάνουν έως και 2,8 φορές το επίπεδο σεροτονίνης στον οργανισμό μας!

Πείτε OH Yeahh! και φορέστε την καλή σας διάθεση! 

Share this content