Bronzer: Λαμπερό & μαυρισμένο δέρμα στη στιγμή!

Bronzer: Λαμπερό & μαυρισμένο δέρμα στη στιγμή!

13 July 2016

Το bronzer ενισχύει το φυσικό μας μαύρισμα και προσθέτει φυσική λάμψη στο πρόσωπο και το σώμα. Έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Να διαλέγεις πάντα τη σωστή απόχρωση face bronzer!
Αν έχεις διαλέξει λάθος απόχρωση τότε η συμβουλή είναι απλή: Μην το βάλεις! Έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα; Το αντίθετο είναι αυτό που χρειάζεσαι. Οι ζεστοί τόνοι θα σου δώσουν χρώμα και λάμψη. Έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα; Μείνε μακριά από τους ζεστούς τόνους και οτιδήποτε φαίνεται να έχει πορτοκαλί ή κόκκινο στις αποχρώσεις του. Απλό; Τέλεια!

Το bronzer δεν πάει παντού.
Το bronzer δεν είναι self tanner για να το βάζεις παντού, δεν είναι αυτό που θα σου δώσει χρώμα παντού. Χρειάζεσαι το bronzer σου για να δώσεις στο δέρμα σου τη λάμψη και το χρώμα που δίνει ο ήλιος! Δηλαδή στα σημεία που προεξέχουν! Δηλαδή στα μικρά οστά του προσώπου σου, μάγουλα, μύτη, μέτωπο πάνω από τα φρύδια.

Ο καλύτερος φίλος του bronzer είναι το bronzer brush σου!
Όσο πιο απαλά τόσο πιο φυσικά! Η ανάμειξη είναι το μεγαλύτερο βήμα γιατί δεν θα πρέπει να ξεχωρίζει η πιο σκούρα περιοχή με διακριτές γραμμές. Θέλουμε τα χρώματα να ενσωματώνονται αρμονικά. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα καθαρό και σωστό bronzer brush! To μυστικό είναι να απλώσεις το υλικό με ένα καθαρό και πλατύ πινέλο σε δέρμα που δεν έχει ίχνη λιπαρότητας και όλα τα προηγούμενα προϊόντα έχουν στεγνώσει και πάνω από μια ελαφριά στρώση πούδρας.


Σε ξηρό δέρμα βάλε liquid bronzer.
Υπάρχουν καλλυντικά για κάθε τύπο δέρματος. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες! Αν το πρόσωπό σου παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας και εσύ βάλεις σκόνη ή πούδρα ξέρεις το αποτέλεσμα… Πριν χρησιμοποιήσεις το bronzer κάνε μια καλή απολέπιση και μια μάσκα ενυδάτωσης.
Για να αναδείξεις απόλυτα το bronzer σου και να αποκτήσεις τη φωτεινότητα που θέλεις τότε μπορείς να βάλεις βάση για μια ενισχυμένη, εξωτική λάμψη.

Πάντα να βάζεις όσο χρειάζεται.
Πριν ακουμπήσεις το πινέλο στο δέρμα σου φρόντισε να έχεις φυσήξει λίγο τις άκρες του για να φύγει η περίσσια ποσότητα. Έτσι θα διασφαλίσεις ότι δεν θα έχεις παραπάνω υλικό από όσο χρειάζεται. Εξάλλου και εδώ ισχύει το "καλύτερα λιγότερο από την αρχή και να προσθέτεις σταδιακά, παρά να προσπαθείς να αφαιρέσεις μετά".

Share this content