Φέτος ο καλός σου θα σου φέρει το τέλειο δώρο!

Φέτος ο καλός σου θα σου φέρει το τέλειο δώρο!

20 December 2016

Αν είσαι γυναίκα δεν χρειάζεται να διαβάσεις άλλο, απλά κάνε share. Αν είσαι άντρας συνέχισε να διαβάσεις, για την επιλογή του τέλειου δώρου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχετε περάσει τυχαία μπροστά από τη βιτρίνα με το δώρο που θέλει και έχει πει «Ω,τι ωραίο! Κοίτα!», έχει αφήσει ανοιχτό στο tablet της το wishlist του αγαπημένου της gleek, έχει βάλει την κολλητή της να πει με λεπτομερή περιγραφή το πόσο της ταίριαζε το άρωμά της που τελείωσε, έχει βάλει τα κλάματα για εκείνη τη σκιά που έσπασε και ένα σωρό άλλα δώρα που θα ήθελε να πάρει. Ωστόσο κάθε χρόνο παίρνεις δώρο κάτι που δεν ταιριάζει στο στυλ της, τα γούστα της και την προσωπικότητά της. Μην ανησυχείς δεν ισχύει. Απλώς θέλει να της πάρεις κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ξεκινήσει να αναρωτιέται αν την ξέρεις, αν την ακούς όταν μιλάει, αν νιώθεις τις ανάγκες της και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε.

Φέτος όμως εμείς σου έχουμε τη λύση για να της πάρεις δώρο!

Μπορείς να της πάρεις αυτό και να γράψεις σε μία κάρτα: «Μου αρέσει το βράδυ που σε έχω στην αγκαλιά μου τα μαλλάκια σου να πέφτουν λαμπερά και απλά στους ώμους μου». Σίγουρα δεν θα πιστέψει οτι έγραψες εσύ αυτή την ευχή, θα χαρεί όμως που μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις κάτι τόσο γλυκό.

Εναλλακτικά, σίγουρα θα λάτρευε αυτό με ευχή που θα γράφει: «Λατρεύω τη φυσική σου ομορφιά και όταν φοράς make up θέλω απλώς να αναδεικνύει όσα αγαπάω πάνω σου». Το βρήκες γλυκανάλατο; Θα το λατρέψει και αυτό το δώρο σίγουρα δεν θα το αλλάξει!

Βλέπεις δεν είναι μόνο το δώρο είναι και το περιτύλιγμα! Το κουτί αποστολής των καλλυντικών μας είναι μοναδικό, ultra chic και elegant για να απογειώσει αυτό που θα της πάρεις.


ΕΔΩ έχουμε συγκεντρώσει όσα θέλει και θα φροντίσουμε η αποστολή να γίνει, αν όχι την ίδια, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα!

Καλές αγορές.

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να μας γράψεις τις αντιδράσεις της όταν της έδωσες το δώρο!

Share this content