Το τέλειο μαύρισμα το φέρνει η απολέπιση!!!

Το τέλειο μαύρισμα το φέρνει η απολέπιση!!!

13 June 2017

Ποιος είπε ότι η ηλιοθεραπεία φέρνει μπρούτζινο χρώμα στο δέρμα; Σίγουρα όχι εμείς!

Τι είναι αυτό που θέλουμε όλες το καλοκαίρι; Ένα mojito, μία παραλία με ένα ήρεμο beach bar, έναν καλοκαιρινό έρωτα και μπρούτζινο χρυσαφένιο μαύρισμα. Για τα πρώτα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, για το ιδανικό μαύρισμα όμως μπορούμε!!!

Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πούμε να φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, αφού σίγουρα το κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας μισή ώρα πριν βγεις από το σπίτι και ξανά όταν φτάσεις στην παραλία. Είναι σίγουρο ότι φοράς αντηλιακό! ΠΑΝΤΑ! Αυτό που θα σου πούμε είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να μαυρίσεις ομοιόμορφα, καλά και βαθιά!!! Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε...

Ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνεις να αποκτήσεις ομοιόμορφο χρώμα στο σώμα σου είναι η έλλειψη απολέπισης. Στην επιφάνεια της επιδερμίδας συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα. Αυτά τα αποβάλλει το δέρμα μόνο του αλλά αν δεν τα αποβάλλει πριν μαυρίσεις τότε το υγιές δέρμα από κάτω τους δεν μαυρίζει κι έτσι καταλήγεις με ανομοιόμορφο χρώμα. Το πρώτο βήμα λοιπόν για το τέλειο μαύρισμα είναι η απολέπιση. Κάνε πολύ καλή και σχολαστική απολέπιση με scrub σε όλο σου το σώμα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα «σκληρά σημεία» δηλαδή στους αγκώνες και τα γόνατα.

Η απολέπιση όμως δεν κάνει από μόνη της θαύματα... το υγιές δέρμα είναι το σωστά ενυδατωμένο δέρμα και το υγιές δέρμα μαυρίζει πιο βαθιά και πιο σωστά. Πριν και μετά την παραλία μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου σε βάθος!!! Καθημερινά το δέρμα σου χρειάζεται φροντίδα και αυτή η φροντίδα είναι που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο μαύρισμα των ονείρων σου...

Για αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας σου είπαμε; Μπορεί να πιστεύεις ότι το λάδι με μηδενικό δείκτη προστασίας θα σου φέρει το μαύρισμα που θέλεις αλλά όχι! Τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη SPF σε βοηθούν να μαυρίσεις πιο αργά αλλά πιο βαθιά!!!

Μαύρισε με ασφάλεια και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν!!!

Share this content