Το μακιγιάζ της επαγγελματικής συνέντευξης...

Το μακιγιάζ της επαγγελματικής συνέντευξης...

19 October 2017

Έχεις τυπώσει το βιογραφικό σου για σιγουριά, έχεις σιδερώσει δύο φορές τα ρούχα σου, έχεις βεβαιωθεί για τη διεύθυνση αλλά δεν έχεις ιδέα αν φοράς το σωστό κραγιόν..

Μετά από άπειρα e-mail επιτέλους ήρθε το τηλεφώνημα για μία επαγγελματική συνέντευξη που θέλεις πάρα πολύ να πάει καλά. Τη χαρά και τα επιτόπου πηδηματάκια διαδέχτηκαν το άγχος για τα ρούχα σου. Το μακιγιάζ θα το σκεφτείς λίγο πριν φύγεις και πίστεψέ με θα σε αγχώσει τόσο πολύ που είναι πιθανό να κάνεις λάθη.

Aς ξεκινήσουμε με το βασικό κανόνα!

Το μακιγιάζ συνέντευξης πρέπει να είναι: Απαλό, καθαρό, κομψό και χωρίς υπερβολές.  Γιατί; Δεν θα θέλεις όταν έρθει η ώρα της επιλογής να σε θυμούνται για το κόκκινο κραγιόν σου και τις στριφογυριστές σου βλεφαρίδες. Σωστά;

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε το make up.

Χρειάζεσαι ένα απαλό make up που θα δημιουργήσει αέρινο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Σου προτείνουμε το Estee Lauder Invisible Fluid Makeup που είναι πολύ ελαφρύ στην υφή του, αφήνει το δέρμα να αναπνέει και περιορίζει την υπερβολική λιπαρότητα. Στη συνέχεια για να ολοκληρώσεις το φυσικό αποτέλεσμα θα χρειαστείς μία ελαφριά mineral πούδρα για ημιδιαφανές και λαμπερό τελείωμα. Η Clarins Mineral Loose Powder θα προστατεύει το δέρμα σου από την αφυδάτωση ενώ θα σε κάνει να λάμπεις.

Για τα μάτια σου προτείνουμε να διαλέξεις σκιά σε γήινο και nude χρώμα, ώστε απλώς να τα τονίσεις χωρίς όμως να κυριαρχούν στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου. Καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις μολύβι και σε καμία περίπτωση μην είσαι υπερβολική με τη μάσκαρα. Μία στρώση είναι αρκετή. Ιδανικά σε καφέ χρώμα και όχι μαύρο.

Τα φρύδια πρέπει οπωσδήποτε να τα περιποιηθείς! Είναι ο τρόπος για να δείξεις πόσο σημασία δίνεις στις λεπτομέρειες αλλά και για να δώσεις στο βλέμμα σου ένταση την ώρα που θα απαντάς στις ερωτήσεις.

Για τα χείλη σου θα χρειαστείς ένα ενυδατικό κραγιόν σε ουδέτερο χρώμα. Δεν θέλεις την ώρα που απαντάς στις ερωτήσεις το κραγιόν να μαζευτεί στα πλαϊνά ούτε να γλείφεις τα χείλη σου επειδή θα τα νιώθεις ξηρά.

Μην ξεχάσεις να έχεις τα χέρια σου περιποιημένα και το μανικιούρ σου Α Ψ Ο Γ Ο. Ένα απαλό βερνίκι νυχιών και μία ενυδατική κρέμα νυχιών θα σε βοηθήσουν για το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Good Luck!

Share this content