Το κραγιόν σου μπορεί να σε αλλάξει!

Το κραγιόν σου μπορεί να σε αλλάξει!

16 September 2016

Ένα απαλό ροζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις κορίτσι, ένα κόκκινο της φωτιάς μπορεί να σε μετατρέψει σε femme fatale, ενώ ένα σκούρο μωβ μπορεί να σε κάνει sexy όσο δεν πάει…

Το κραγιόν είναι το πιο μαγικό καλλυντικό. Φανερώνει αυτά που νιώθεις ή αυτά που κρύβεις, αποτυπώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθάει πάντα να είσαι όμορφη! Το να διαλέξεις το σωστό κραγιόν είναι ολόκληρος μαραθώνιος. Όταν όμως το βρεις τότε θα πρέπει να γνωρίζεις όλα τα tips και tricks για το κραγιόν ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις κάθε πλεονεκτήματα που μπορεί να σου χαρίσει αυτό το μικρό καλλυντικό!!!

Κάνε ήπια απολέπιση ώστε να απομακρύνεις όλα τα νεκρά κύτταρα για να μείνουν τα χείλη σου λεία και έτοιμα να δεχτούν τη φροντίδα που τους χρειάζεται. Για απόλυτη περιποίηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις lip conditioner με βιταμίνη Ε που είναι γνωστή για τις αποκαταστικές της ιδιότητες.

Αν θέλεις το κραγιόν σου να κρατήσει για περισσότερη ώρα, τότε μπορείς να απλώσεις μία μικρή στρώση make up πριν την εφαρμογή του.

Για να βάλεις ένα nude κραγιόν, πέρνα μία μικρή στρώση από concealer για να καλύψεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου, ώστε το nude κραγιόν να έχει τη σωστή απόχρωση στο τελικό αποτέλεσμα.

Αν θες να αλλάξεις το μέγεθος των χειλιών σου, κάλυψε τα με ένα concealer το οποίο θα έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σου και φτιάξε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών. Γέμισε τα χείλια με το ίδιο μολύβι για μία ματ εμφάνιση και στη συνέχεια πέρνα ένα lipgloss.

Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται μεγαλύτερα βάζοντας λευκό μολύβι στο κέντρο τους και απλώνοντας το με το δάχτυλό σου, πριν περάσεις το κραγιόν!

Για να μην φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών σου το κραγιόν, βάλε λίγο concealer γύρω από το περίγραμμα.

Για να μην γεμίσουν τα μπροστινά σου δόντια λεκέδες από το κραγιόν, αφού περάσεις την επιθυμητή ποσότητα βάλε τον δείκτη σου στο κέντρο τον χειλιών σου και κλείστα. Τράβα το δάχτυλο προς τα έξω για να απομακρύνεις την περιττή ποσότητα η οποία θα πήγαινε στα δόντια σου!

Τέλος, μην ξεχάσεις να βάλεις primer!!!  Άπλωσε μια μικρή ποσότητα primer στα χείλη σου για να μην μαζεύεται το κραγιόν μέσα στις πτυχώσεις.

Share this content