Το καλοκαίρι μένει, η κυτταρίτιδα φεύγει!

Το καλοκαίρι μένει, η κυτταρίτιδα φεύγει!

11 August 2016

Από τον μπαμπά σου πήρες το χαμόγελο και από τη μαμά την κυτταρίτιδα. Ναι, δυστυχώς είναι στο DNA και αυτή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να την αποχαιρετήσεις.

Μπορεί η κυτταρίτιδα να υπάρχει στο DNA σου, όμως το πιο σημαντικό για να μη την ξαναδείς στους μηρούς και τους γοφούς σου είναι η σωστή διατροφή και περιποίηση. Η κυτταρίτιδα είναι η αναδίπλωση του λιπώδους ιστού που συνοδεύεται από κατακράτηση υγρών, το οποίο έχει μετατραπεί σε τοξικό. Τι μπορείς να κάνεις για να τη διώξεις όσο πιο μακριά σου μπορείς;

Ενυδάτωση

Να πίνεις νερό. Πολύ νερό. Όταν νιώσεις πως διψάς τότε ο οργανισμός σου έχει ήδη αφυδατωθεί. Και κάθε πότε πρέπει να πίνουμε νερό; Κάθε μία με μιάμιση ώρα ένα ποτήρι νερό είναι αρκετό. Η σωστή κατανάλωση νερού θα δράσει ευεργετικά στη διαδικασία αποβολής του ήδη κατακρατηθέντος νερού, και η όψη φλοιού πορτοκαλιού θα αρχίσει να λειαίνει. Για να εξασφαλίσεις την υγρασία στο δέρμα σου τότε θα πρέπει να είσαι συνεπής με το γαλάκτωμα σώματος τώρα το καλοκαίρι.

Διατροφή

Όσο λιγότερο ζάχαρη τόσο το καλύτερο. Τα ξέρεις άλλωστε. Μην περιμένεις από μας να σου τα πούμε.

Μασάζ

Ένα ελαφρύ μασάζ κάθε φορά που κάνεις μπάνιο θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. Μία φορά δεν είναι αρκετή, πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Για να σου γίνει συνήθεια πρέπει να το απολαμβάνεις. Τι λες για το απόλυτα ενυδατικό λάδι σώματος που δίνει στο δέρμα λάμψη και το αρωματίζει με το άρωμα Bronze Goddess;

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας

Δοκίμασε το Clarins Body Lift Cellulite Control και άσε τα αποτελέσματα να μιλήσουν. Η διορθωτική δράση εκχυλισμάτων του φυτού Celosia σε συνδυασμό με την προληπτική δράση των εκχυλισμάτων Watermint βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης της επίμονης κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα; Πιο λείο και σφριγηλό σώμα. Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος επιδρούν σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του λιπώδη ιστού και έχουν εμφανή αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ενώ αντιμετωπίζουν και την επανεμφάνισή της.

Share this content