Το strobing ήρθε για να σε κάνει να λάμψεις!

Το strobing ήρθε για να σε κάνει να λάμψεις!

11 August 2016

Το strobing θα το λατρέψεις γιατί το πρόσωπό σου θα δείχνει λαμπερό, υγιές και τονισμένο εκεί που πρέπει. Μικρές γυαλάδες θα ολοκληρώνουν φυσικά το αποτέλεσμα.

Το strobing είναι ο νέος τρόπος να δώσεις  φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου και πιο συγκεκριμένα ψηλά στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης, τους κροτάφους, το V των χειλιών, τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, το πηγούνι, το ντεκολτέ και γενικότερα σε όποιο σημείο θέλεις να δημιουργήσεις μικρές γυαλάδες φυσικής λάμψης.

Για να πετύχεις το strobing και να έχεις ένα δροσερό και shimmering αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις προϊόντα με κρεμώδη υφή ή σε μορφή πούδρας. Κανόνας νούμερο ένα είναι η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Πόσες φορές θα το πούμε; Πριν κάνεις οτιδήποτε στο πρόσωπό σου, θα χρειαστεί να το ενυδατώσεις σωστά.

Τι χρειάζεστε:

Ένα highlighter ή μία πούδρα για highlighting, ένα primer, μία ματ σκιά και ένα ματ ρουζ. Επίσης, αντί για τα δάχτυλά σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο ή ένα makeup sponge για την εφαρμογή.

Πού θα στοχεύεις;

Περισσότερη έμφαση θα δώσεις στη μύτη, τα ζυγωματικα, το εξωτερικό σημείο των βλεφάρων κάτω από το τελείωμα των φρυδιών και στη σωστή εσωτερική γωνία των ματιών.

Share this content