Το 2016 φεύγει, εσύ παραμένεις πάντα όμορφη και λαμπερή!

Το 2016 φεύγει, εσύ παραμένεις πάντα όμορφη και λαμπερή!

28 December 2016

Γράφει η Νίκη Κάρτσωνα.
www.nikikartsona.com

Το 2016 φεύγει....Το 2017 έρχεται! Και εσύ, παραμένεις ήρεμη, χαμογελαστή, όμορφη και λαμπερή! Το ερώτημα της τελευταίας στιγμής - εκεί λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος - είναι ένα: Τι να φορέσω την Πρωτοχρονιά; Τι να βάλω στο ρεβεγιόν για να είμαι κυρίως όμορφη, να είμαι ο εαυτός μου ταυτόχρονα να είμαι sexy, να έχω class, να είμαι λαμπερή αλλά πάνω απ' όλα να είμαι ΑΝΕΤΗ! Να μην έχω άγχος για το αν θα φάω περισσότερο, για το αν θα πιω περισσότερο για το αν θα χορέψω περισσότερο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Άνετη, όμορφη, sexy, με λαμπερή επιδερμίδα και μεγάλο χαμόγελο. Αν φυσικά τα σκεφτείς, ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω, νομίζεις πως ξαφνικά οι απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό είναι τεράστιες. Αν όμως σκεφτούμε έξυπνα, τοτε είμαι σίγουρη πως τη συγκεκριμένη βραδιά τελικά θα τα βγάλουμε πέρα! Κυρίως όμως θα αποκαλύψουμε τη γυναίκα που κρύβουμε μέσα μας! Τη γυναίκα που κάποιες φορές μέσα από τους τόσους ρόλους που έχουμε αναλάβει την ξεχνάμε! Ας μην αναφερθώ στους ρόλους που όλες έχουμε λίγο πολύ! Ας αναφερθώ στο οτι φροντίδα, πάνω απ’ όλα και απ’ όλους, οφείλουμε να δίνουμε στον εαυτό μας... Γιατί και εγώ και εσύ, είμαστε κάποιες φορές ένα κορίτσι που θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις με την αυτοπεποίθηση της! Έτσι απλά! Ας δούμε μαζί λοιπόν πως μπορούμε να είμαστε όλα αυτά ταυτόχρονα με λίγα μόνο κλικς:

Προτείνω ένα φόρεμα που θα αναδείξει όλα όσα θέλεις να πεις στο χρόνο που φεύγει και όλα όσα θέλεις να υποσχεθείς στο χρόνο που έρχεται. Κοίταξέ το εδώ. Είναι τόσο sexy όσο χρειάζεται η τελευταία και ταυτόχρονα πρώτη βραδιά. Συμφωνείς;

Το φόρεμα όμως για να σε κάνει να λάμψεις χρειάζεται το κατάλληλο μακιγιάζ και τη σωστή διάθεση. Αφού κάνεις τα βασικά (τόνερ και ενυδάτωση), άπλωσε ένα primer στο πρόσωπό σου. To primer θα κάνει το πρόσωπό σου ομοιόμορφο, θα προστατέψει την επιδερμίδα σου από το foundation αλλά και θα κρατήσει το μακιγιάζ σου μέχρι το πρωτοχρονιάτικο brunch. Στη συνέχεια θα απλώσεις το foundation και στη συνέχεια θα απλώσεις αέρινα την πούδρα σου.

Ξεκίνα με τη γραμμή των βλεφάρων σου περνώντας ένα πλούσιο eyeliner και στη συνέχεια κάνε blend μεταλλικές σκιές με ένταση, που τονίζουν το βλέμμα. Οι τόνοι που θα διαλέξεις σε συμβουλεύω να είναι όπως η διάθεσή σου γιατί όσα νιώθουμε τονίζουν τη λάμψη μας.

Για τη μάσκαρα δεν έχω να σου δώσω οδηγίες, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση αν θέλεις οι βλεφαρίδες σου να είναι μακριές ή πυκνές. Εγώ προτιμώ τις πυκνές βλεφαρίδες γιατί δίνουν ένταση στο βλέμμα και μου αρέσει η ματιά μου να μιλάει όταν πρέπει.

Για το τέλος έχω αφήσει το κραγιόν, προτιμώ ένα ήρεμο ροζ για να ολοκληρώσεις το outfit που σου προτείνω, ωστόσο ένα δυναμικό κόκκινο ίσως να ταίριαζε ιδανικά στο ρεβεγιόν.

Καλή μας διασκέδαση κορίτσια!

Share this content