Τα φρύδια βρίσκονται στο χέρι σου!

Τα φρύδια βρίσκονται στο χέρι σου!

11 August 2016

Το βάψιμο των φρυδιών ολοκληρώνει το μακιγιάζ σου, αναδεικνύει το πρόσωπό σου και τονίζει το βλέμμα σου!

Ένα πρόσωπο με έντονα φρύδια εκπέμπει φυσική, ατίθαση και ακατέργαστη ομορφιά. Κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και παράλληλα πιο νέο. Σταμάτα να ζηλεύεις τα φρύδια άλλων γυναικών, αφού τώρα μπορείς να κάνεις και τα δικά σου το ίδιο όμορφα.

Πώς θα φτιάξεις το τόξο;

Τοποθέτησε το δάχτυλό σου πάνω από το μέσο του φρυδιού σου, και ανασήκωσε ελαφρά το δέρμα. Έτσι θα δεις τη φυσική καμπύλη και θα ξέρεις που ακριβώς πρέπει να εστιάσεις. Σχεδίασε με ένα μολύβι φρυδιών το σχήμα που έχει δημιουργηθεί.

Πώς θα γεμίσεις τα φρύδια σου;

Χρησιμοποίησε μία ματ σκιά στην ίδια απόχρωση με τα φρύδια σου και γέμισε τα κενά. Αν έχεις shimmer σκιά τότε μην γεμίσεις τα φρύδια σου. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές ώστε να ακολουθούν το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου.

Μετά την εφαρμογή πρέπει να χτενίσεις τα φρύδια σου με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μάσκαρα φρυδιών. Έτσι, το χρώμα θα αναμειχθεί και θα απλωθεί σε όλα τα σημεία και το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φυσικό. Παράλληλα οι ατίθασες τρίχες θα μπουν στη θέση τους και το σχήμα των φρυδιών θα πάρει την τελική μορφή που του αξίζει.

Τέλος, χρησιμοποιώντας ειδικό gel ή μάσκαρα φρυδιών, σταθεροποιείς το αποτέλεσμα για να βεβαιωθείς πως θα παραμείνει όπως την πρώτη στιγμή.

Share this content