Τα πινέλα ολοκληρώνουν το μακιγιάζ σου!

Τα πινέλα ολοκληρώνουν το μακιγιάζ σου!

17 March 2017

Μόλις ήρθαν τα πινέλα που αγόρασες από το www.gleek.gr!!! Ανοίγεις το υπέροχο αρωματισμένο κουτί και τα βγάζεις ένα-ένα. Τα απλώνεις στο τραπέζι και τα χαζεύεις. Σκέφτεσαι κιόλας το επόμενο μακιγιάζ σου. Τώρα παύση. Πριν τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να τα καθαρίσεις.

Ακούμπησε απαλά την κεφαλή τους σε μία νωπή πετσέτα εμποτισμένη με ειδικό καθαριστικό που θα βρεις εδώ. Τώρα είναι έτοιμα για να δημιουργήσεις το καλύτερο μακιγιάζ ever. Δεν τελείωσες όμως!

Για να είναι το πρόσωπό σου λαμπερό χρειάζεται να είσαι προσεκτική με όλα όσα το ακουμπούν. Τα πινέλα του μακιγιάζ λοιπόν πρέπει να τα φροντίζεις σε καθημερινή βάση! Όχι μόνο για να μην μένουν υπολείμματα από τις σκιές που χρησιμοποιείς και να μην μπερδεύονται με τις νέες αλλά γιατί δεν θα ήθελες να πάθεις κάποια μόλυνση... Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική και στο μακιγιάζ. Ακόμα και αν δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν χρησιμοποιούν άλλοι άνθρωποι τα πινέλα μας, πρέπει να τα καθαρίζουμε.

Χρησιμοποίησε ένα πανί ή πετσέτα εμποτισμένη με ένα brush cleanser. Για να μην χαλάσεις τις τρίχες από τα πινέλα σου, σκούπισε απαλά την κεφαλή πάνω στο πανί μέχρι να αφαιρεθεί όλο το makeup, bronzer, σκιά ή ό,τι άλλο χρησιμοποίησες.

Ωστόσο επειδή τα πινέλα είναι μία σημαντική επένδυση να ξέρεις πως με τη σωστή φροντίδα θα διατηρήσουν την ακρίβεια και την ποιότητα. Σε εβδομαδιαία βάση θα πρέπει να πλένεις τα πινέλα σου χρησιμοποιώντας καθαριστικό και ζεστό νερό. Βρέξε προσεκτικά την κεφαλή, με κατεύθυνση προς τα κάτω για να μην πέσει το νερό μέσα στη βάση και κάνε απαλό μασάζ στις τρίχες με τα δάχτυλά σου, από τη βάση προς τις άκρες, στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Πίεσε προσεκτικά την κεφαλή για να φύγει το περιττό νερό, σκούπισε απαλά σε μία πετσέτα και φέρε τις τρίχες στο αρχικό τους σχήμα. Ακούμπησε οριζόντια σε μία καθαρή πετσέτα ώστε να εξέχουν οι τρίχες και άφησε τα πινέλα να στεγνώσουν φυσικά.

Share this content