Τα μάτια της Adele.

Τα μάτια της Adele.

1 August 2017

Τη φωνή της δεν την έχουμε ούτε μπορούμε να την αποκτήσουμε. Μπορούμε όμως να έχουμε τα μάτια της!

Ας ξεκινήσουμε το concealer. Αν το concealer σου δεν είναι καλή ποιότητας τότε θα σου χαρίσει κάλυψη για λίγη ώρα και αργότερα θα τονίσει τις ρυτίδες έκφρασης. Δηλαδή αντί για φωτεινό και λαμπερό βλέμμα θα αποκτήσεις κουρασμένο βλέμμα και οι φίλες σου θα σε ρωτάνε αν έχεις κοιμηθεί ή γιατί έκλαιγες όλο το βράδυ. Θυμήσου λοιπόν πως ένα concealer κακής ποιότητας είναι πεταμένα λεφτά ενώ ένα concealer καλής ποιότητας είναι value for money.

Ο make up artist της Adele, Michael Ashton, αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνεις το concealer να έχει πάντα το αποτέλεσμα που θέλεις: «Όταν βάζετε το concealer μαζί με primer τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που περιμένεις».

Η ομάδα του gleek όμως έχει να σου προτείνει και κάτι επιπλέον. Να κοιμάσαι 20 λεπτά παραπάνω τη μέρα ώστε να μειώσεις τους μαύρους κύκλους με τον πιο φυσικό τρόπο, να πίνεις 2 λίτρα νερό τη μέρα για να έχεις λαμπερό δέρμα και να χαμογελάς.

Όσο για τα cat eyes τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα eyeliner ακριβείας, μία απαλή σκιά και μία μάσκαρα που θα δώσει έξτρα μήκος και βαθύ βλέμμα.

Share this content