Στις εκπτώσεις κάνε αγορές - επένδυση!

Στις εκπτώσεις κάνε αγορές - επένδυση!

20 January 2017

Η καλύτερη ώρα για να κάνεις τα ψώνια σου είναι όταν τα χρειάζεσαι και όταν έχουν εκπτώσεις! Τα καλλυντικά είναι πάντα η πλέον ασφαλής επιλογή για αγορές στις εκπτώσεις.

Άρωμα

Το άρωμά σου, κρατάει περισσότερο όταν το συνδυάζεις με τη λοσιόν και το αποσμητικό της ίδιας σειράς. Μήπως ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσεις τη σειρά του αγαπημένου σου αρώματος;  Δεν θα το μετανιώσεις γιατί το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Μαύρο μολύβι

Η σίγουρη επένδυση και αγορά είναι ένα μαύρο μολύβι για τα μάτια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το φορέσεις, είτε για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό cat eye look, είτε απλώς για να τονίσεις τα βλέφαρά σου.

Make Up

Το makeup σου, αν δεν το χρησιμοποιείς καθημερινά, σίγουρα το χρησιμοποιείς συχνά για να καλύψεις τις ατέλειες, τις κοκκινίλες ή ακόμα και την κούραση. Όταν το βρίσκεις σε έκπτωση είναι ευκαιρία να το αγοράσεις γιατί θα έρθει η στιγμή που θα τελειώσει και τότε μπορεί να μην το βρεις σε καλή τιμή.

Πινέλα μακιγιάζ

Πάντα θέλεις να αγοράσεις αλλά ποτέ δεν το κάνεις. Πάντα τα χρειάζεσαι και ποτέ δεν τα έχεις. Τώρα στις εκπτώσεις ήρθε η ευκαιρία για να κάνεις την επένδυση που είναι απαραίτητη. Ακόμα και αν έχεις πινέλα σίγουρα θα χρειάζεσαι ένα ακόμα για blending γιατί δεν γίνεται να το πλένεις κάθε φορά που βάζεις μία σκιά, χάνοντας χρόνο.

Μάσκαρα

Κάθε πόσο συχνά αλλάζεις τη μάσκαρά σου; Το γεγονός ότι δεν έχει ξεραθεί ή στεγνώσει, δε σημαίνει ότι δε θέλει αλλαγή. Στο εσωτερικό μιας παλιάς μάσκαρας, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν βακτήρια τα οποία όταν έρχονται  σε επαφή με τα μάτια σου μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό στο εσωτερικό των ματιών σου. Καλό είναι να αλλάζεις μάσκαρα κάθε έξι μήνες ώστε να αποφεύγεις τυχόν ερεθισμούς.

Κραγιόν

Ένα κραγιόν δεν είναι ποτέ αρκετό... Πάντα χρειάζεσαι ένα κόκκινο, ένα ροζ απαλό, ένα ροζ σκούρο, ένα φούξια, ένα μπορντό, ένα λίγο πιο κόκκινο από το κόκκινο και ένα ροζ δύο τόνους πιο ροζ από το ροζ που έχεις. Έτσι δεν είναι;

Καλές αγορές!

Share this content