Πώς να κάνετε σωστή βραδινή περιποίηση.

Πώς να κάνετε σωστή βραδινή περιποίηση.

2 October 2017

Μπορεί να μην έχουμε κάτσει να πιούμε έναν καφέ μαζί και να μην έχουμε μοιραστεί την καθημερινότητά μας αλλά έχουμε ανταλλάξει ματιές πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο...

Σε έχω δει νυσταγμένη, βαριεστημένη, ενθουσιασμένη, ετοιμοπόλεμη, βιαστική, αγχωμένη, αισιόδοξη, χαρούμενη... Αχ, αυτά τα πρωινά που τρέχουμε όλες πανικόβλητες για να χωρέσουμε στη ζωή μας τόσα πολλά.

Σε αυτές τις ματιές όμως λίγες φορές έχω παρατηρήσει την επιδερμίδα σου να λάμπει. Σκέφτηκα λοιπόν πως χρειάζεσαι ένα μίνι βοηθό. Όπως πάντα είμαι εδώ για σένα αγαπημένη!

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό!!!

Ποτέ δεν πάμε στο κρεβάτι μας για ύπνο, αν δεν έχουμε ξεβαφτεί.

Τους λόγους τους ξέρεις, δεν χρειάζεται να τους επαναλάβω. Για τα μάτια σου το Dior Instant Eye Makeup Remover αφήνει μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, ενώ για το υπόλοιπο πρόσωπο το Givenchy Clean To Sublime Serum Makeup Remover είναι ιδανικό! Αν βιάζεσαι και δεν βλέπεις ούτε το κρεβάτι από τη νύστα τότε αυτά τα μαντηλάκια της Clinique Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes σίγουρα θα σε σώσουν.

Αφού κατάφερες να ξεβαφτείς κάνε δύο κινήσεις ακόμα αγαπημένη μου!

Βάλε ενυδατική και κρέμα ματιών. Θα με ευγνωμονείς σε λίγα χρόνια, τότε που θα σου λένε ότι είσαι πάρα πολύ μικρή για μαμά, ξέρεις. Η ενυδατική κρέμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, σίγουρα θα βρεις τη δική σου εδώ!

Για τα μάτια σου συνιστώ το Estee Lauder New Dimension Firm And Fill Eye System θα δεις ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια θα ανακτήσει σύντομα τη χαμένη της σφριγηλότητα. Σου την έχω βρει με 50% έκπτωση εδώ!!!

Αν κάνεις αυτά τα μικρά βήματα κάθε μέρα τότε θα δεις ότι η επιδερμίδα σου θα αλλάξει! Θα αρχίσει να λάμπει, θα δείχνει πιο υγιής. Βέβαια μία ώρα επιπλέον ύπνου θα έκανε θαύματα αλλά τι να σου λέω τώρα… Καταλαβαίνω. Όλες τα ίδια περνάμε.

Όταν μπεις σε πρόγραμμα και η βραδινή περιποίηση γίνει ρουτίνα θα επιστρέψω με την πρωινή περιποίηση.

Inspiration Credits: pinterest
Source: glafkisdolcevita

Share this content