Ξεκλείδωσε τη μυστική εξίσωση της νεότητας!

Ξεκλείδωσε τη μυστική εξίσωση της νεότητας!

16 June 2017

Γράφει η Γλαύκη - Σάσα Πακάλη του glafkisdolcevita.

O Advanced Génifique δεν είναι απλώς ένας ορός· είναι μια ωδή στις γυναίκες και στην ομορφιά. Τους δίνει τη δυνατότητα να αγαπούν την ηλικία τους, όποια κι αν είναι αυτή, και να ακολουθούν το πάθος τους. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια, οι τέσσερεις πρέσβειρες της Lancôme –η Kate Winslet, η Lily Collins, η Penelope Cruz και η Lupita Nyong’o– αφηγούνται την ιστορία «Love Your Age». Μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες του φακού των Mert Alas & Marcus Piggott, οι τέσσερις γυναίκες δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το αισιόδοξο, απελευθερωτικό όραμα της ομορφιάς. Για αυτές τις αφοσιωμένες, καταξιωμένες γυναίκες, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο πολύ νοιώθουν τη νεανική ενέργεια να τις πλημμυρίζει. Κι αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον. Η καλύτερη ηλικία της ζωής τους είναι τώρα. «Όσο ζουν, τόσο πιο νέες αισθάνονται».

Σήμερα, η Lancôme γράφει ένα ακόμη κεφάλαιο στη μαγική ιστορία του Advanced Génifique, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά, ένα από τα μυστικά της σύνθεσης του αξιοθαύμαστου αυτού προϊόντος: τα κλάσματα προβιοτικών.

Τα κλάσματα προβιοτικών αποτελούσαν κομμάτι της σύνθεσης ήδη από τα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξής της, όταν ακόμη ήταν σχετικά άγνωστα στον κόσμο της ομορφιάς. Οι ειδικοί των εργαστήριων της Lancôme ήταν βέβαιοι ότι θα απέφεραν πολλά οφέλη στην επιδερμίδα, και έτσι στηρίχθηκαν σε αυτά τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά τελευταίας τεχνολογίας αποφασίζοντας να τα συμπεριλάβουν στη σύνθεση του Génifique.

Το 2013, μεταμορφώθηκε σε Advanced Génifique, και έκτοτε το “Μικρό Μαύρο Μπουκάλι”, όπως έμεινε γνωστό στην Ασία μεταξύ όλων όσων το λάτρεψαν, έγινε σύμβολο. Όντας ένας ορός πλήρους δράσης, το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε τελετουργία περιποίησης της Lancôme, το εκπληκτικό αυτό προϊόν είναι η έκφραση της θετικής στάσης απέναντι στην ομορφιά: δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αγαπούν την ηλικία τους, όποια κι αν είναι αυτή. Και έχει αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύει και η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του μέχρι και σήμερα: 20 εκατομμύρια μπουκάλια αυτού του ενεργοποιητή νεότητας έχουν ήδη πείσει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο· έχει κερδίσει πάνω από 150 διεθνή βραβεία· και κάθε δέκα δευτερόλεπτα, σε παγκόσμιο επίπεδο, μια γυναίκα υποδέχεται στο σπίτι της αυτό το ασυναγώνιστο, πανίσχυρο συμπύκνωμα.

Για τις γυναίκες, η υπέροχη αύρα και η αποτελεσματικότητα του Advanced Génifique οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στα μυστηριώδη ενεργά συστατικά του.

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ LANCÔME;

Στην πραγματικότητα, πολλοί πολιτισμοί ανά τον κόσμο γνωρίζουν αυτούς τους θαυμαστούς μικροοργανισμούς που απαντώνται στη φύση, χάρη στα πολλαπλά οφέλη τους για την υγεία. Οι άνθρωποι καταναλώνουν προβιοτικά από αρχαιοτάτων χρόνων, μέσω τροφίμων και ποτών που έχουν υποστεί ζύμωση, καθώς είναι πλούσια πηγή βιταμινών, βοηθούν στην πέψη και ενισχύουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού.

Η λήψη προβιοτικών δια στόματος, με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής, είναι πολύ συνήθης στις μέρες μας. Είναι γνωστά ιδίως για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες· επίσης, θεωρείται ότι ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ότι ανακουφίζουν από το άγχος και το στρες. Επιπλέον, πιστεύεται ότι τα προβιοτικά συμπληρώματα που λαμβάνονται δια στόματος έχουν εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα καταπονείται συνεχώς προκειμένου να προσαρμοστεί στις αλλαγές του περιβάλλοντος, έτσι τα προβιοτικά μπορούν να συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της φυσικής της άμυνας και στην ενίσχυση του ρόλου της ως προστατευτικός φραγμός. Μετά από 2 μήνες εφαρμογής του ορού, τα 10 απτά σημάδια της νεανικότητας της επιδερμίδας αποκαθίστανται σε μεγάλο βαθμό¹.

50% πιο ελαστική
49% πιο ζωντανή
48% πιο τονωμένη

Χάρη στην ανάλαφρη υφή του, ο ορός γλιστρά στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μια αναπάντεχα υπέροχη αίσθηση σαν χάδι. Αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα βελούδινο πέπλο και απορροφάται απαλά για να απελευθερώσει όλα τα ενεργά συστατικά του. Αμέσως, η επιδερμίδα αποκτά πιο νεανική όψη: γίνεται ορατά πιο λεία, πιο απαλή, πιο λαμπερή. Βρίσκει ξανά την απαράμιλλη νεανική αύρα της.

Κατά την ανάπτυξη του Advanced Génifique, η σύνθεσή του υποβλήθηκε σε 180 δοκιμές. Εμπλουτισμένος με τη μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογική τεχνογνωσία της Lancôme, έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέχρι το 2029. Ξεκινήστε σήμερα μια ρουτίνα ομορφιάς με το Advanced Génifique και δείτε και νιώστε μια νέα επιδερμίδα. Λειαίνει λεπτές γραμμές και έντονες ρυτίδες, Ενισχύει τη Λάμψη, Διαύγεια, Ομοιογενής Τόνος Επιδερμίδας, Βελτιώνει την Υφή, Το βρίσκετε εδώ.

Share this content