Gucci Bloom: Να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι!

Gucci Bloom: Να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι!

3 November 2017

Τo νέο άρωμα του Alessandro Michele και ανθίζει παράλληλα με το αυθεντικό πνεύμα των γυναικών.

Το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου βασισμένο στο όραμα του Alessandro Michele, ενσαρκώνει αυτή τη σύγχρονη φιλοσοφία που είναι και η κινητήριος δύναμη του οίκου. Συνδυασμένα με τα χρώματα, τα σχέδια και τα μοτίβα του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, οι γυναίκες που το φορούν ανθίζουν με ένα φυσικό, εκφραστικό και μοναδικό τρόπο.

Το άρωμα Gucci Bloom γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών, που ταυτίζονται με το καλλιτεχνικό όραμα του οίκου. Παραμένοντας πιστές σε αυτό που είναι, οι νεαρές γυναίκες βιώνουν τους καρπούς της ζωής, προκαλώντας προσωπική ανθοφορία. Εκφράζονται χωρίς συμβατικούς περιορισμούς. Ζουν για τις αξέχαστες εμπειρίες, για να δημιουργούν ιστορίες, να συνδέονται και να εμπνέονται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που τις περιβάλλουν. Ένα υπέροχο λουλουδάτο πουδρέ άρωμα σε μοναδικό μπουκάλι.

«Ήθελα ένα πλούσιο άρωμα λευκών λουλουδιών, ένα θαρραλέο άρωμα που θα σε μεταφέρει σε ένα τεράστιο κήπο γεμάτο με πολλά λουλούδια και φυτά, ένα μπουκέτο αφθονίας. Ο κήπος είναι τόσο όμορφος όσο οι γυναίκες. Πολύχρωμος, άγριος, πολυδιάστατος, έχει τα πάντα. Το άρωμα Gucci Bloom μυρίζει όπως αυτός ο κήπος και σε ταξιδεύει σε ένα φανταστικό προορισμό» δηλώνει σχετικά ο Alessandro Michele.

Ο δημιουργός κάθε πτυχής αυτού του αρώματος, o Alessandro Michele, έχει εμφυσήσει την ιδέα της πολυτέλειας, της ζωής και της δύναμης σε κάθε αρωματική νότα του Gucci Bloom, στην ονειρεμένη διαφημιστική του καμπάνια και στον πρωτότυπο σχεδιασμό της.

Δημιουργημένο από τον διάσημο αρωματοποιό Alberto Morillas υπό την καθοδήγηση του Alessandro Michele, το άρωμα έχει δημιουργηθεί για να αποκαλύπτεται, όπως ακριβώς και το όνομα του. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, οραματίστηκε το άρωμα σαν έναν ανθισμένο κήπο, γεμάτο από διάφορα είδη λουλουδιών και το πλούσιο άρωμα που αναδύουν. Η αυθεντικότητά του πηγάζει μέσα από τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά του. Οι νότες του αρώματος αναβλύζουν σαν ανθισμένα λουλούδια, μια μοναδική έκφραση των νέων συστατικών που έρχονται στον κόσμο για πρώτη φορά, λανσάροντας μια νέα οσφρητική εμπειρία. Η ταμπερρόζη που έχει συλλεχθεί αποκλειστικά από την Ινδία συνδυάζεται με γιασεμί. Το εκχύλισμα γιασεμιού, που λαμβάνεται μέσω μιας αποκλειστικής μεθόδου εκχύλισης που συνδυάζει μια φυσική ποιότητα γιασεμιού και δεσμευμένων μορίων μεταφέρει ένα φρέσκο άρωμα στο δέρμα.

Το άρωμα Gucci Bloom διαθέτει συστατικά από ένα ακόμη φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην παραγωγή αρωμάτων, το Rangoon Creeper. Το Rangoon Creeper ανακαλύφθηκε στη Νότια Ινδία και ενσαρκώνει την έννοια και το όνομα του νέου αρώματος, καθώς αλλάζει βαθμιαία χρώμα από λευκό, σε ροζ και τελικά σε κόκκινο όταν ανθίζει.

Share this content