Η μάσκαρα θα σου ανοίξει τα μάτια!

Η μάσκαρα θα σου ανοίξει τα μάτια!

16 November 2016

To Make-up or not to Make-up? Ό,τι κι αν απαντήσεις η μάσκαρα είναι πάντα εκεί για να κάνεις το βλέμμα σου έντονο!

Μάσκαρα για όγκο, μήκος ή για διαχωρισμό;

Δύσκολη ή εύκολη επιλογή; Σίγουρα όταν έρχεται η ώρα της απόφασης, όλα φαίνονται μπερδεμένα. Ας τα ξεμπερδέψουμε μαζί για να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες που θέλεις! Πρώτα θα πρέπει να αναρωτηθείς τι χρειάζεσαι: Όγκοεπιμήκυνσηκαμπύλη, όλα ή τίποτα;

Μπορεί να σου αρέσουν, οι μακριές βλεφαρίδες και να μην χρειάζεσαι τον όγκο, ωστόσο αφού υπάρχουν προϊόντα που προσφέρουν παραπάνω από μία ιδιότητα, τότε γιατί να μην διαλέξεις αυτό;

Πριν βάψεις τις βλεφαρίδες, να τις χτενίζεις.

Δεν είναι κακό να τις χτενίσουμε, αφού έτσι όχι μόνο τις διαχωρίζουμε αλλά διώχνουμε και τα υπολείμματα από πούδρα, make up και σκιές. Ιδανικά να χρησιμοποιήσεις και ένα primer που μπορεί να δώσει 52% περισσότερο όγκο και 73% περισσότερο γύρισμα πριν απλώσεις τη μάσκαρα. Μην ξεχάσεις να απλώσεις με ένα καθαρό πινελάκι λίγη πούδρα προσώπου πάνω στις βλεφαρίδες.

Όλα τα don’t εδώ:

Μην χρησιμοποιείς πολύ το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, αφού τις ταλαιπωρεί και μπορεί να τις σπάσει.

Μη βάζεις και βγάζεις συχνά το βουρτσάκι από το μπουκαλάκι του. Παγιδεύεται αέρας μέσα και το μάσκαρα αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να χαλάει ευκολότερα.

Μη χρησιμοποιείς το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες ενώ έχεις ήδη απλώσει τη μάσκαρα. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν-ειδικά έχεις περάσει μάσκαρα σε πολλές στρώσεις.

Πως θα βάλεις μάσκαρα;

Αρχικά δεν κοιτάμε προς τα πάνω αλλά ευθεία στον καθρέφτη για να ελέγξουμε αν την βάζουμε σωστά ή όχι. Στη συνέχεια ακουμπάμε το βουρτσάκι στη ρίζα και το στρίβουμε προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό η βλεφαρίδα αποκτά τρισδιάστατο εφέ και διαχωρίζεται η μία από την άλλη. Για να είσαι σίγουρη πως δεν θα τρεμοπαίξουν τα βλέφαρα να έχεις το στόμα σου ανοιχτό όταν εφαρμόζεις μάσκαρα. Μην γελάς, θα δεις ότι τα μάτια σου δεν θα κλείσουν.

Share this content