Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκίνησε!

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκίνησε!

21 March 2017

Μέχρι το καλοκαίρι προλαβαίνεις να διώξεις την κυτταρίτιδα και να απολαύσεις τον ήλιο.

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που μας παίρνει τα μυαλά και μας κάνει να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τις βουτιές στη θάλασσα, τα σορτσάκια στα σοκάκια των Κυκλάδων. Ωστόσο, η κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά μάλλον θα σου κάνουν παρέα εκτός κι αν αρχίσεις τώρα ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης και εντατικής φροντίδας της επιδερμίδας.

Για τη διατροφή θα μπορούσες να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή στο κινητό σου ώστε να ελέγχεις τις θερμίδες σου ή να βγάλεις από το συρτάρι τη δίαιτα που σου είχε δώσει διατροφολόγος (αποκλείεται να μην έχεις πρόγραμμα τουλάχιστον ενός μήνα από διατροφολόγο, ψάξε καλά στα συρτάρια σου και θα τη βρεις). Θα πεις ότι ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να χάσεις τα περιττά κιλάκια απλώς δεν μπορείς. Πιεσμένο πρόγραμμα, επαγγελματικό ταξίδι, χωρισμός, γιορτή, οικογενειακό τραπέζι... οι δικαιολογίες για να μην κάνεις τώρα δίαιτα έχουν πολλά και διάφορα ονόματα. Πρέπει να το πάρεις απόφαση όμως γιατί το καλοκαίρι θα το περάσεις φορώντας διαρκώς ένα φουστάνι πάνω από το μαγιό σου.

Παράλληλα με τη διατροφή θα σε βοηθήσουν μικρές καθημερινές ασκήσεις. Για μία ακόμα φορά θα πεις ότι δεν έχεις χρόνο. Μπορείς όμως να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το ασανσέρ και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τις σκάλες, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Επίσης μπορείς να κατεβαίνεις μία με δύο στάσεις νωρίτερα από τον προορισμό σου. Βάλε στην καθημερινότητά σου μικρές ασκήσεις και θαύμασε τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου!

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, δυστυχώς, δεν κάνουν θαύματα απο τη μια στιγμή στην άλλη, κι έτσι θα πρέπει να βρεις αυτή που ταιριάζει στο δικό σου πρόβλημα, να την εφαρμόζεις καθημερινά και να έχεις αρκετή υπομονή μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σταδιακά, το προϊόν που έχεις διαλέξει σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματός σου, ενώ το τοπικό μασάζ κατά την εφαρμογή της κρέμας, θα επηρεάσει και την τοπική μικροκυκλοφορία.

Έτσι, λοιπόν, άρχισε από νωρίς να χρησιμοποιείς την κατάλληλη κρέμα, να τρως αρκετά φρούτα και λαχανικά, να μειώσεις τα γλυκά και τα αναψυκτικά, να γυμνάζεσαι καθημερινά και να πίνεις τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερό, ώστε να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Ανακάλυψε ποιες κρέμες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για σύσφιξη, αδυνάτισμα, και να βγεις χωρίς άγχος και με την καλύτερή σου διάθεση στις παραλίες.

Share this content