Ενυδάτωση δεν σημαίνει απλώς βάζω ενυδατική!

Ενυδάτωση δεν σημαίνει απλώς βάζω ενυδατική!

29 August 2016

H ενυδάτωση αποτελεί το βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα!

Kαθαρισμός:

Φρόντισε να καθαρίζεις την επιδερμίδα σου σωστά με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού. Αν δεν το κάνεις, να ξέρεις πως η επιδερμίδα σου θα δεν μπορέσει να απορροφήσει την ενυδατική σου σωστά! Για να μπορέσει το σαπούνι να δράσει σωστά τόσο στον καθαρισμό όσο και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου, πρέπει να το αφήσεις στο πρόσωπό σου για τουλάχιστον 30-45 δευτερόλεπτα, προτού το ξεβγάλεις με άφθονο νερό.

Toner:

Μετά τον καθαρισμό του δέρματος το ph του δέρματος διαταράσσεται και ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρεις είναι με ένα καλό τόνερ. Άπλωσε με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό το τόνερ σου ώστε να επανέλθει το ph του δέρματος. Είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιείς ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα ή με τάσεις ακμής. Το τόνερ βοηθάει να "μικρύνουν οι πόροι" αλλά και "ξυπνάει" τα κύτταρα αμέσως μετά τον καθαρισμό, δεν αφήνει την επιδερμίδα να μολυνθεί από εξωτερικούς παράγοντες και θα σε βοηθήσει να λάμψεις!

Scrub:

Η απολέπιση της επιδερμίδας του προσώπου, σκοπό έχει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου. Τα κύτταρα της επιδερμίδας του ανθρώπινου οργανισμού έχουν έναν κύκλο ζωής. Όπως είναι λογικό, κάποια στιγμή τα κύτταρα πεθαίνουν. Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα έτσι ώστε το δέρμα σου να είναι σε θέση να απορροφήσει όσο το δυνατόν καθαρότερο την ενυδατική φροντίδα σου!

Ενυδατώσου:

Tώρα είσαι έτοιμη να απλώσεις την ενυδατική κρέμα προσώπου, με τις καλύτερες προοπτικές προκειμένου το δέρμα σου να μπορεί να ενυδατωθεί σωστά! 

Share this content