Γνωρίστε τα δερμοκαλλυντικά Perricone MD!

Γνωρίστε τα δερμοκαλλυντικά Perricone MD!

26 September 2016

Τα δερμοκαλλυντικά του γνωστού Δερματολόγου Dr. Perricone είναι από τα καλύτερα αντιγηραντικά προϊόντα της αγοράς.

Η προηγμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική σειρά αντιγήρανσης, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και είναι ιδανική για ανανέωση, αποκατάσταση και επούλωση του δέρματος. Η σειρά  προϊόντων είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητα τους στην εμφάνιση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος. Γυναίκες από όλο τον κόσμο και διάσημες star όπως η Uma Thurman είναι φανατικές της σειράς.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και εντυπωσιακά προϊόντα της σειράς είναι το Perricone MD Cold Plasma που προσφέρει άμεση σύσφιξη, τόνωση, και ενυδάτωση του δέρματός.

Μέσω του πατενταρισμένου συστήματος παράδοσης του Dr. Perricone, το Cold Plasma προσφέρει στο δέρμα αυτό που χρειάζεται για τη βέλτιστη υγεία. Το Cold Plasma διορθώνει τα δέκα πιο ορατά σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, διευρυμένους πόρους, ξηρότητα, ερυθρότητα, αποχρωματισμό, άνισο τόνο του δέρματος, ακαθαρσίες, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ομαλότητας και απώλεια λάμψης. Όποια και αν είναι η ηλικία σας ή ο τύπος του δέρματός σας, το Cold Plasma αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο τα οποία γίνονται ορατά με λίγες χρήσεις της κρέμας.

Η περιοχή ματιών, εξαιτίας της πιο λεπτής επιδερμίδας της από το υπόλοιπο πρόσωπο και τις συνεχείς κινήσεις έκφρασης είναι από τις περιοχές που εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Μικρές ρυτίδες και χαλάρωση μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ακόμα και από τη δεύτερη δεκαετία.  Για τα μάτια, ο Dr. Perricone έχει δημιουργήσει έναν επαναστατικό ορό, το Perricone MD Cold Plasma Eye.

Πρόκειται για έναν ορό με βάση την κρέμα που αντιμετωπίζει τα έξι πιο ορατά σημάδια της γήρανσης κατά μήκος του περιγράμματος των ματιών: λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους, τις σακούλες, την ξηρότητα, τις δυσχρωμίες και τη νωθρότητα. Αρκετά ασφαλές να εφαρμόσει κατά μήκος των οστών και απευθείας στο βλέφαρο, όπου πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν την ξηρότητα. Το Cold Plasma Eye απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και προσφέρει μια εξαιρετική βάση για concealer. Μέρος της βραβευμένης οικογένειας Cold Plasma, είναι μια αναγκαία θεραπεία για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Τη θεραπεία αντιγήρανσης ολοκληρώνει το Perricone MD Chloro Plasma, μια ισχυρή αντιγηραντική μάσκα θεραπείας που δημιουργήθηκε με τη θρυλική τεχνολογία Plasma του Dr. Perricone και τις καινοτόμες μικροκάψουλες εμπλουτισμένες με φυτοθρεπτικό, που περιέχουν Blue Green Algae και νεροκάρδαμο. Άφθονα σε χλωροφύλλη, αυτά τα φυτοθρεπτικά συστατικά προσφέρουν βαθιά αποτοξινωτικά και καθαριστικά οφέλη, ενώ προσφέρουν λείανση των ρυτίδων και δραματική ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων. Με μία εφαρμογή, το δέρμα φωτίζεται στιγμιαία και η ακτινοβολία του υγιούς δέρματος αποκαλύπτεται.

Σε επόμενο άρθρο μας, θα αναφερθούμε στην εκπληκτική σειρά μακιγιάζ με νανοτεχνολογία, Perricone MD No-Makeup Makeup.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά προϊόντων του Dr. Perricone.

Share this content