Ας μιλήσουμε για τρίχες!

Ας μιλήσουμε για τρίχες!

7 December 2016

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν τα δοκιμάσεις τότε σκέφτεσαι: «Πώς ζούσα χωρίς αυτό μέχρι τώρα;». Οι βούρτσες DESSATA είναι ένα από αυτά. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου χωρίς να σπάσει ούτε τρίχα και κυρίως χωρίς να πονέσεις!

Πίσω από τις DESSATA που έχουμε ερωτευτεί βρίσκεται η Hairaisers, ο μεγαλύτερος διανομέας extension της Ευρώπης. Η εταιρεία ιδρύθηκε από το 1968 και από τότε ασχολείται αποκλειστικά με το κεφάλι και τις τρίχες μας.

Η καινοτομία τους είναι τα ελαστικά δοντάκια σιλικόνης τριών διαφορετικών μηκών που διεισδύουν ανάμεσα στα μαλλιά ακόμα και όταν είναι βρεγμένα, χωρίς να τραβάνε ή να σπάνε την τρίχα. Το design ακολουθεί τη φυσική καμπυλότητα του κεφαλιού ώστε να μην προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό. Είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών και για extensions καθώς δεν τα καταστρέφει.

Όπως περνάς τη DESSATA από το κεφάλι σου, η σιλικόνη που έχουν τα ελαστικά δοντάκια κάνει σχεδόν μασάζ στο κεφάλι, χωρίς να το γρατζουνάει όπως όλες οι άλλες βούρτες που είχατε μέχρι τώρα. Αυτός ο πόνος ήταν και είναι πίσω από κάθε μικρό κορίτσι που αρνείται να χτενίσει τα μαλλιά του. Σίγουρα έχεις και εσύ στο μυαλό σου την εξής εικόνα: Ένα μικρό κορίτσι ντυμένο με καλό φόρεμα να τρέχει γύρω από το τραπέζι προσπαθώντας να ξεφύγει από τη βούρτσα που κρατάει η μαμά του. Μεταξύ μας, σίγουρα το κοριτσάκι αυτό ήσουν εσύ… Αυτή η εικόνα είναι παρελθόν αλλά για να μην χρειαστεί να τη ζήσεις ξανά από την ανάποδη (εσύ στη θέση της μαμάς) τότε θα χρειαστείς μία DESSATA.

Είναι ιδανικές για να τις έχετε στην τσάντα σας γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από λαμπερά και χτενισμένα μαλλιά. Ολοκληρώνουν το ντύσιμο τα μαλλιά μας και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε. Μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα πιο όμορφες.

Στο gleek.gr θα βρείτε τις 3 δημοφιλέστερες βούρτσες μαλλιών της DESSATA σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και με έκπτωση 20%!

Dessata Colours Original Detangling Hair Brush: Η αυθεντική βούρτσα της Dessata στο κανονικό της μέγεθος, με 440 ελαστικά δοντάκια σιλικόνης τριπλού μήκους.

Dessata Colours Mini Detangling Hair Brush: Η mini εκδοχή της Dessata Original με 30% μικρότερο μέγεθος, 237 ελαστικά δοντάκια σιλικόνης τριπλού μήκους και ειδικό προστατευτικό καπάκι.

Dessata Summer Collection Mini Detangling Hair Brush: Η καλοκαιρινή mini εκδοχή της Dessata Original με 30% μικρότερο μέγεθος, 237 ελαστικά δοντάκια σιλικόνης τριπλού μήκους που είναι εμποτισμένα με άρωμα καρύδας!!! και ειδικό προστατευτικό καπάκι.

Share this content