Από τη Νέα Υόρκη στα μάτια σου!!!

Από τη Νέα Υόρκη στα μάτια σου!!!

10 October 2016

Το φυσικό make up παραμένει πρώτο, ωστόσο το μαύρο μολύβι στα μάτια κερδίζει το χαμένο του έδαφος!

Αυτή τη χρονιά σε όλα τα show στη Νέα Υόρκη είδαμε το μαύρο μολύβι να μπαίνει στις ρίζες των πάνω και κάτω βλεφάρων αλλά χωρίς να ακουμπά στην εσωτερική ή εξωτερική γωνία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα makeup trick που κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και τονίζει το βλέμμα. Διακριτικά τονισμένα για να κάνουν αίσθηση!

Για λίγο πιο έντονο αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων, λίγο μετά τη μέση και προς τα έξω για να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα μάτια σου. Αν ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο τότε κάνε το ίδιο και στο εσωτερικό των πάνω βλεφάρων.

What about smudged eyes?

Εδώ το μαύρο μολύβι συνδυάζεται με μία glittery σκιά ή απλά κρεμώδη σκιά σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα. Τράβα μία γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφάρων χωρίς απαραίτητα να είναι ολόισια. Με το δάχτυλό σου ''χάλασε'' τη γραμμή και άπλωσέ τη στο βλέφαρο. Πέρασε από πάνω τη σκιά και επανέλαβε στο κάτω μέρος του ματιού και είσαι έτοιμη να σαγηνεύσεις μόνο με ένα βλέμμα. Σημείωσε ότι στο κάτω μέρος μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό μαύρο μολύβι με glitter.

What about models’ eyes?

Όλα τα μοντέλα όταν φωτογραφίζονται στην καθημερινότητά τους έχουν σχεδόν ίδιο μακιγιάζ στα μάτια τους. Μην φανταστείς ότι είναι δύσκολο. Μπορείς να το πετύχεις ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

  1. Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι, σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γραμμή προς τα έξω, αφήνοντας γυμνή την εσωτερική γωνία.
  2. Πατώντας στις ρίζες των βλεφαρίδων στα κάτω βλέφαρα και με φορά από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα, σχημάτισε μια γραμμή.
  3. Γέμισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
  4. Με μια μπατονέτα σβήσε απαλά το μολύβι προς τα έξω. Κάνε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο.
  5. Με ένα πινέλο blending (μακρύ τρίχινο) πέρασε χρυσή ιριδίζουσα σκιά από την εξωτερική γωνία και προς τα μέσα αναμειγνύοντας παράλληλα με το μαύρο μολύβι.
  6. Πέρασε μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες. Για να το κάνεις σωστά και να εξασφαλίσεις ένταση στο αποτέλεσμα τοποθέτησε το βουρτσάκι πολύ κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων και πήγαινε προς τις άκρες με κινήσεις ζικ- ζακ.
  7. Πέρασε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες κρατώντας το βουρτσάκι της μάσκαρα κάθετα.

Για να ολοκληρώσεις το βλέμμα σου θα χρειαστεί να φτιάξεις και τα φρύδια σου! Εδώ θα βρεις τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για σένα. Μετά θα είσαι έτοιμη να μαγνητίζεις με το βλέμμα σου και να κάνεις αίσθηση!

Share this content