Victoria Beckham for Estee Lauder: The Makeup Collection!

Victoria Beckham for Estee Lauder: The Makeup Collection!

1 March 2017

Η ιέρεια της μόδας, δημιουργεί μια σειρά που «θα κάνει τις γυναίκες να νιώθουν δυνατές, σέξι και με αυτοπεποίθηση», όπως δηλώνει η ίδια.

Η Victoria Beckham γράφει σχετικά με τη συλλογή της: «Συλλέγω εδώ και χρόνια μακιγιάζ. Αναμειγνύω προϊόντα για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτήν τη συλλογή πιστεύω ότι έφτιαξα ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για το τέλειο μακιγιάζ. Ως γυναίκα που βάφεται καθημερινώς είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με όλον τον κόσμο»

Το minimal style που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας, έρχεται στην πιο hot beauty συλλογή. Δέρμα σέξι και υγρό, μάτια με έντονες άγριες γραμμές. Τέλεια επιδερμίδα, έντονες γραμμές, nude χείλη και οι πιο hot αποχρώσεις της σεζόν δημιουργούν 4 ολοκληρωμένα make up looks που όλες οι fashionistas και beauty maniacs, περιμένουν πως και πως!

Στο στο make up line της Victoria Beckham θα βρεις looks εμπνευσμένα από τις μητροπόλεις της μόδας. Η υπέροχη και πολυτελή συλλογή με μαύρη και χρυσή συσκευασία περιλαμβάνει υγρή σκιά, για λάμψη με εφέ βινυλίου, έντονες σκιέςδιπλό μολύβι με απαλή κρεμώση σύνθεση για σκούρο και ταυτόχρονα nude αποτέλεσμα, σκιές σε μορφή πούδρας που μπορούν να δημιουργήσουν dry ή wet look, lip gloss σε ζεστό nude χρώμα και υπέροχη λάμψη και ματ πορτοκαλί-κόκκινο κραγιόν απόλυτα εμπνευσμένο από τις επιδείξεις μόδας της Victoria Beckham.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα στοχεύουν να δημιουργήσουν έντονο βλέμμα, λαμπερό, υγρό και σέξι. Δίνεται σημασία στο συνδυασμό nude χρωματισμών με το σκούρο και το μαύρο για ένα ζωηρό αποτέλεσμα.

Δείτε ΕΔΩ, όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της συλλογής Estee Lauder x Victoria Beckham!

Share this content