FAB BROWS: Καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό!

FAB BROWS: Καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό!

13 April 2017

Έχουμε πει ξανά εδώ, ότι το βάψιμο των φρυδιών ολοκληρώνει το μακιγιάζ σου, αναδεικνύει το πρόσωπό σου και τονίζει το βλέμμα σου!

Το πρόσωπό σου θα δείξει πιο όμορφο και τα μάτια σου θα αναδειχθούν με καλοσχηματισμένα και κυρίως ίδια φρύδια.

Πώς μπορείς να εφαρμόσεις μόνη σου υπέροχο και εντυπωσικό σχήμα; Με stencil!!! Τα stencil θα φέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

Διάλεξε ένα από τα 6 stencil που θα βρεις μέσα στη συσκευασία. Αυτό που θα διαλέξεις θα πρέπει κυρίως να ταιριάζει με το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου, όχι με αυτό που ιδανικά θα ήθελες να έχεις..

Οι μεμβράνες πρέπει να ευθυγραμμιστούν και τα φυσικά σου φρύδια να βρίσκονται στο εσωτερικό της μεμβράνης cut-out, τουλάχιστον το 80%. Όταν τοποθετήσεις το stencil τότε συμπληρώνεις την περιοχή του φρυδιού με το επιθυμητό χρώμα της παλέτας και την επιθυμητή ποσότητα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις όμως!!!

Για να αποκτήσει και το άλλο σου φρύδι ακριβώς το ίδιο σχήμα τότε απλά θα γυρίσεις το stencil και θα επαναλάβεις την ίδια ακριβώς διαδικασία.

Αν θέλεις να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα τότε μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι σου τις τριχούλες που εξέχουν από το σχήμα που κατάφερες να δώσεις.

Share this content