Beauty Resolutions 2017!

Beauty Resolutions 2017!

31 December 2016

Το 2016 θα πάρει μαζί του όλες τις κακές συνήθειες. Το 2017 θα είναι η χρονιά που θα λάμψεις!

  1. Ποτέ ξανά με make up στο κρεβάτι. Υπόσχομαι πως το νέο έτος θα αφαιρώ ακόμα και το τελευταίο ίχνος make up με το Clarins One-Step Facial Cleanser και θα αφήνω το δέρμα μου καθαρό. Τέλος στο θαμπό δέρμα τα πρωινά και στα μάτια με μαύρους κύκλους από τη μάσκαρα και το eyeliner.
  2. Θα πίνω περισσότερο νερό. Το νερό είναι ζωή και ομορφιά. Δεν φτάνουν οι ενυδατικές και οι μάσκες, χρειάζεσαι νερό, 10 ποτήρια νερό συγκεκριμένα.
  3. Θα βάλω τέλος στο Overlining. Τα χείλη μας δεν τα βάφουμε έξω από τις φυσικές γραμμές τους γιατί το αποτέλεσμα είναι κάπως παράξενο (sic). Το 2017 θα αγαπήσω το σχήμα των χειλιών μου και θα το αναδείξω με το σωστό μολύβι χειλιών και κραγιόν!!!
  4. Θα φοράω κρέμα για την κυτταρίτιδα πριν έρθει η στιγμή που θα βγω στην παραλία!!! Βάλε στο πρόγραμμα καθημερινά την αντικυτταριδική σου κρέμα, όπως την ενυδατική σου, μόνο έτσι θα δεις αποτέλεσμα. Μην περιμένεις να φτάσει Ιούνιος γιατί δεν θα προλάβεις.
  5. Θα φοράω αντηλιακό για να μην αποκτήσω σημάδια γήρανσης. Ακόμη και τους κρύους χειμερινούς μήνες το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθημερινά, ειδικά στην ηλιόλουστη χώρα μας.
  6. Θα είμαι σκέτη γάτα! Με νάζια εκεί που πρέπει, δυναμισμό όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και cat eye πάντα!!! Διαχρονικό, κολακευτικό και σέξι, το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και αναβαθμίζει αυτόματα κάθε look.
  7. Θα φοράω κραγιόν κάθε φορά που πηγαίνω στο γραφείο. Ποτέ ξανά απεριποίητη. Στην ανάγκη θα το φοράω στο ασανσέρ.
  8. Θα χαμογελάω πιο συχνά.
  9. Θα με αγαπάω περισσότερο.
  10. Θα μου κάνω δώρα www.gleek.gr

Share this content