August Kit!

August Kit!

26 July 2017

Ήρθε ο μήνας που περίμενα εδώ και 11 μήνες. Ο μήνας των διακοπών μου.

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου πήρα με την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Συνεπής κάθε βράδυ έκανα μασάζ για να απαλλαγώ από από την όψη του φλοιού πορτοκαλιού, ξεκίνησα να πίνω πολύ νερό, να προσέχω τη διατροφή μου και όλα όσα πάνω κάτω κάνεις και εσύ εδώ και μήνες με σκοπό να βάλεις το μπικίνι.

Τώρα είναι Αύγουστος, το μπικίνι το βάλαμε και τελείωσαν όλα! Ευτυχώς η συνήθεια με το νερό συνεχίζεται. Αφού έχω τελειώσει με το μέρος των διακοπών, την παρέα και τα ρούχα ήρθε η ώρα για τα καλλυντικά. Παλιά συνήθιζα να βάζω στο νεσεσέρ μου full sizes αλλά όχι πια. Γι’ αυτό θα μοιραστώ μαζί σας όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε σε mini size.

Λοιπόν πριν πέσεις στο κρεβάτι τι πρέπει να κάνεις σας καλό κορίτσι;;; Να ξεβαφτείς. Έχω να σου προτείνω το MAC Cleanse Off Oil / Tranquil σε Sized To Go που αφαιρεί εξ' ολοκλήρου το makeup και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και ξεκούραστο.

Το πρωί πριν ξεκινήσεις για τη θάλασσα και πριν βάλεις αντηλιακό μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις το δέρμα σου με τη MAC Studio Moisture Cream σε Sized To Go.

Απαραίτητο για τις διακοπές σου είναι και αυτό το θαυματουργό mini set της Clarins. Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης για να τη βάλεις λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Clarins Be Long Mascara Black για να μην ταλαιπωρείς τη μάσκαρα που έχεις σε κανονικά μέγεθος. Όταν λέω ταλαιπωρείς τι εννοώ; Η βαλίτσα σου είναι πιθανόν να εκτεθεί σε θερμοκρασίες που δεν επιτρέπεται για τα καλλυντικά σου, γι’ αυτό το λόγο ας είσαι προνοητική! To mini set της Clarins περιέχει και Instant Light Lip Perfector το οποίο θα ενυδατώσει ολοκληρωμένα τα χείλη σου και θα περιορίσει τις βλάβες από την έκθεση στον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.

Πριν κλείσω τη βαλίτσα μου, θα βάλω και το Tahe Solar Protection Pack, ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντι-ηλιακής προστασίας για τα μαλλιά το οποίο τα καθαρίζει χωρίς να ξεθωριάζει το χρώμα τους, ενώ δρα προστατευτικά κατά την παρατεταμένη έκθεσή τους στον ήλιο, στο θαλασσινό νερό και στο χλώριο πισίνας. Αυτό δεν το χρειάζομαι σε μινι σετ γιατί θα το χρησιμοποιήσουν και τα κορίτσια

Share this content