-60%
Προσφορά MAC Eye Shadow / Pro Palette Refill Pan
share

MAC Eye Shadow / Pro Palette Refill Pan

Eye Shadow Refill For MAC Pro Palettes

Παράδοση σε 1-10 εργάσιμες

Μη διαθέσιμο απόθεμα
Lime
  • Lime

6,40 €

16,00 €

Έντονο χρώμα σε σκόνη. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα για εύκολο blend.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό ή ξηρό.
Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υφών και φινιρισμάτων.
Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη παλέτα αποχρώσεων με την εγκατάστασή τους σε μία MAC Pro Palette για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Συμβατό με:

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΣύνθεσηPowder
ΦύλοΓυναίκα

Γράψτε μια κριτική

MAC Eye Shadow / Pro Palette Refill Pan

Γράψτε μια κριτική

Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων ολοκληρώνεται μέσα στις 1-10 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απομακρυσμένων γεωγραφικών σημείων και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τρόπος παράδοσης

i. Ο κύριος τρόπος παραλαβής των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων της παραγγελίας είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).

ii. Είναι δυνατή η παραλαβή των προϊόντων (10:00 – 17:00) από τα κεντρικά γραφεία του GLEEK χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση του χρήστη στην Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 98 16673 Βούλα, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 8994250 ΦΑΞ: +30 210 8994251.

Το gleek.gr προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και πλήρη επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής .
  • Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
  • Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση εντός της αρχικής συσκευασίας του, να μην έχει υποστεί φθορά και να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Δελτίο Αποστολής/Τιμολόγιο/Απόδειξη Λιανικής κ.α.).

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων.

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το gleek.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1:

Επικοινωνείτε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο gleek.gr, τηλεφωνικώς στο +30 210 8994082 ή μέσω e-mail: [email protected], δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΒΗΜΑ 2:

Με την επικοινωνία μαζί μας, θα λάβετε από εμάς οδηγίες σχετικά με την επιστροφή του δέματος σε εμάς. (Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων αγνοείστε το επόμενο Βήμα)

ΒΗΜΑ 3:

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, θα σας ζητήσουμε τους νέους κωδικούς που θέλετε να παραλάβετε.

ΒΗΜΑ 4:

Προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή και το κλείνετε έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

ΒΗΜΑ 5:

Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της courier που σας έχουμε υποδείξει  για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το gleek.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της μεταφορικής που έχουμε υποδείξει στο ΒΗΜΑ 2 - επιπλέον δεν αναλαμβάνει και το κόστος της μεταφοράς.

Το gleek.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών .

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το gleek.gr έχει ελέγξει  ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή. Όταν σας ζητηθούν τα στοιχεία Τραπεζικού σας Λογαριασμού, μην παραλείψετε να σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο του Δικαιούχου.

Εάν η πληρωμή της παραγγελίας σας έχει γίνει μέσω κάρτας ή PayPal, τότε το ποσό θα επιστρέφεται στην κάρτα ή το λογαριασμό σας στο PayPal, αντίστοιχα.

Έξοδα Μεταφορικών Επιστροφής:

Ελαττωματικά Προϊόντα η Λάθος Κωδικοί:

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα η παραλάβατε διαφορετικούς κωδικούς από αυτούς που παραγγείλατε αυτά θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το gleek.gr. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το gleek.gr μπορεί να το αντικαταστήσει και το κόστος αποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το gleek.gr.

Μη ελαττωματικά προϊόντα:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, το κόστος επιστροφής στο gleek.gr επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ