ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. Μέσω πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω πιστωτικής κάρτας.
Ο συναλλασσόμενος με το gleek.gr πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή, πλήρη και αληθή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας, αναγνωρίζει δε ρητά ότι το gleek.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία αυτά ή την ορθή χρήση τους.


B. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παρακάτω αναφέρεται ο τραπεζικός λογαριασμός με κατάθεση στον οποίο ο χρήστης μπορεί να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας του (σε ευρώ). Ο χρήστης πρέπει στη συνέχεια να αποστείλει το αποδεικτικό παραστατικό κατάθεσης σε εργάσιμη ημέρα και ώρα, με fax στο 210 8994251 ή με e-mail στο info@gleek.gr, βάζοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό παραγγελίας σαν θέμα. Εντός 1-10 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του fax/e-mail, το gleek.gr επεξεργάζεται την παραγγελία και δρομολογεί την αποστολή φυσικών προϊόντων και εμπορευμάτων. Τράπεζα Πειραιώς/Αριθμός Λογαριασμού: 6604-136052-441. Αριθμός IBAN: GR06 0171 6040 0066 0413 6052 441. BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχος: Beautyverse.


Γ. Με χρήση του PayPal.
Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον λογαριασμό Paypal του χρήστη. Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω του website του Paypal και κατά την διάρκειά της καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο gleek.gr.


Δ.Πληρωμή με αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για Ελλάδα):
Εάν ο χρήστης/πελάτης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, η πληρωμή του παραγγελθέντος προϊόντος γίνεται από το χρήστη/πελάτη κατά τη στιγμή της παράδοσης του, με μετρητά που παραδίδονται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με επιβάρυνση ενός (1) ευρώ. Για αγορές άνω των 500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.


Ε. Πληρωμή μετρητοίς με παραλαβή από τα γραφεία μας:
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας του από τα γραφεία μας πραγματοποιώντας πληρωμή τοις μετρητοίς. Τα γραφεία μας βρίσκονται Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 98, στη Βούλα Αττικής (Τ.Κ. 16673).


Σε όλους τους ανωτέρω τρόπους πληρωμής ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου. 
Τιμολόγιο εκδίδεται σε νομικά πρόσωπα και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: 
Επωνυμία εταιρείας ή ονοματεπώνυμο επαγγελματία, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα.