Panasonic i-SHAPER 3-in-1 Precision Beard Trimmer ER-GD60-S803
share

Panasonic i-SHAPER 3-in-1 Precision Beard Trimmer ER-GD60-S803

Style, Trim & SHave With Precision

Παράδοση σε 1-10 εργάσιμες

129,00 €

Panasonic i-SHAPER 3-in-1 Precision Trimmer.
Τρεις λειτουργίες σε μια μόνο μονάδα για ξύρισμα, τριμάρισμα και σχηματοποίηση.

Δημιουργία άκρων αιχμηρής κοπής: Το ευθύ τμήμα της λεπίδας έχει μήκος 35 χιλ., που διευκολύνει τη δημιουργία καθαρών γραμμών.

Λεπτομερής σχεδιασμός με εξάρτημα: Φέρει εξάρτημα λεπτομερούς τριμαρίσματος εύρους 10 χιλ. με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα λεπτομερούς σχεδιασμού των γενιών σε περιοχές όπως κάτω από το στόμα.

Εύκολο ξύρισμα για καθαρό τελείωμα: Η ήπια για την επιδερμίδα λεπίδα που αναπτύχθηκε πρόσφατα, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφορτωθείτε εύκολα τις ανεπιθύμητες τρίχες. Μπορείτε να έχετε ένα καθαρό ξύρισμα στις φαβορίτες ή τα μάγουλα σας ή στην περιοχή κάτω από το πηγούνι, με μία μονάδα. Και τα πρωινά που είστε βιαστικοί, μπορείτε να απολαύσετε ένα στεγνό ξύρισμα χωρίς αφρό ξυρίσματος.

Χτενάκι για ομοιόμορφο μήκος γενιού: Η χρήση του εξαρτήματος με τη λειτουργία προσαρμογής μήκους παρέχει τη δυνατότητα εύκολου, καθαρού τριμαρίσματος στο επιθυμητό μήκος.

Λεπίδα που προστατεύει την επιδερμίδα: Συλλαμβάνει αποτελεσματικά τις φαβορίτες και εξασφαλίζει τον ελάχιστο ερεθισμό της επιδερμίδας.

Ήπια για το δέρμα: Τα άκρα της σταθερής λεπίδας είναι ευρεία και στρογγυλεμένα, οπότε ο ερεθισμός της επιδερμίδας είναι ελάχιστος.

Ο σχεδιασμός σχήματος l που αναπτύχθηκε πρόσφατα παρέχει εύκολο, ακριβές ξύρισμα με το άγγιγμα το δαχτύλων. Η λεπίδα είναι πλενόμενη για εύκολη συντήρηση (μόνο η λεπίδα, όχι ολόκληρο το σώμα της συσκευής). Λειτουργία με καλώδιο/χωρίς καλώδιο. Λυχνία κατάστασης φόρτισης. 20 επίπεδα προσαρμογής χτένας από 0,5mm έως 10mm. 1 ώρα χρόνος φόρτισης. 50 λεπτά χρόνος λειτουργίας. Παγκόσμια τάση λειτουργίας (100-240V). Τύπος μπαταρίας Ni-MH.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φύλο Άνδρας

Γράψτε μια κριτική

Panasonic i-SHAPER 3-in-1 Precision Beard Trimmer ER-GD60-S803

Γράψτε μια κριτική

Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων ολοκληρώνεται μέσα στις 1-10 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απομακρυσμένων γεωγραφικών σημείων και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τρόπος παράδοσης

i. Ο κύριος τρόπος παραλαβής των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων της παραγγελίας είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).

ii. Είναι δυνατή η παραλαβή των προϊόντων (10:00 – 17:00) από τα κεντρικά γραφεία του GLEEK χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση του χρήστη στην ΔΙΓΕΝΗ 21 & ΠΛΑΣΤΗΡΑ, 16673 ΒΟΥΛΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 8994250 ΦΑΞ: +30 210 8994251.

Το gleek.gr προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και πλήρη επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής .
  • Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
  • Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση εντός της αρχικής συσκευασίας του, να μην έχει υποστεί φθορά και να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Δελτίο Αποστολής/Τιμολόγιο/Απόδειξη Λιανικής κ.α.).

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων.

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το gleek.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1:

Επικοινωνείτε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο gleek.gr, τηλεφωνικώς στο +30 210 8994082 ή μέσω e-mail: [email protected], δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΒΗΜΑ 2:

Με την επικοινωνία μαζί μας, θα λάβετε από εμάς οδηγίες σχετικά με την επιστροφή του δέματος σε εμάς. (Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων αγνοείστε το επόμενο Βήμα)

ΒΗΜΑ 3:

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, θα σας ζητήσουμε τους νέους κωδικούς που θέλετε να παραλάβετε.

ΒΗΜΑ 4:

Προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή και το κλείνετε έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

ΒΗΜΑ 5:

Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της courier που σας έχουμε υποδείξει  για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το gleek.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της μεταφορικής που έχουμε υποδείξει στο ΒΗΜΑ 2 - επιπλέον δεν αναλαμβάνει και το κόστος της μεταφοράς.

Το gleek.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών .

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το gleek.gr έχει ελέγξει  ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή. Όταν σας ζητηθούν τα στοιχεία Τραπεζικού σας Λογαριασμού, μην παραλείψετε να σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο του Δικαιούχου.

Εάν η πληρωμή της παραγγελίας σας έχει γίνει μέσω κάρτας ή PayPal, τότε το ποσό θα επιστρέφεται στην κάρτα ή το λογαριασμό σας στο PayPal, αντίστοιχα.

Έξοδα Μεταφορικών Επιστροφής:

Ελαττωματικά Προϊόντα η Λάθος Κωδικοί:

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα η παραλάβατε διαφορετικούς κωδικούς από αυτούς που παραγγείλατε αυτά θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το gleek.gr. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το gleek.gr μπορεί να το αντικαταστήσει και το κόστος αποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το gleek.gr.

Μη ελαττωματικά προϊόντα:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, το κόστος επιστροφής στο gleek.gr επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.