Η παρουσίαση των Jo Black στο Opus Inner Pleasure.

Η παρουσίαση των Jo Black στο Opus Inner Pleasure.

30 June 2017

Η Τζο Λαζοπούλου, πιο δημιουργική από ποτέ, μας συστήνει το νέο της συγκρότημα, JO BLACK!

Μετά από την επιτυχημένη πορεία της ως frontwoman των C:REAL, η Τζο συνεργάζεται με τον ταλαντούχο κιθαρίστα Άγγελο Κραβαρίτη και μαζί με μια παρέα καταξιωμένων μουσικών, παρουσιάζουν μια εντελώς νέα πρόταση στα μουσικά δρώμενα. Με party διάθεση και την αστείρευτη ενέργεια τους οn stage, οι JO BLACK μας παρέσυραν σε ένα μοναδικό uplifting live set σε pop/rock ρυθμούς στο Opus Inner Pleasure στην Γλυφάδα.

Τα κοσμήματα KOZIC συμπλήρωσαν ένα glam rock style στο total BLACK OUTFIT της Τζο Λαζοπουλου.

Το gleek.gr σε συνεργασία με τους JO BLACK φρόντισαν, για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους, να προσφέρουν ιδιαίτερα beauty goodie-bags με μοναδικά προϊόντα.

Την οργάνωση του event ανέλαβε ο στενός της φίλος και επικοινωνιολόγος Gutmacher Βασίλης και τo event management το γραφείο marketing και επικοινωνίας Whateverworks Agency.

Στο event παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Σόλων Τσούνης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Δημήτρης Γιώτης, Βαγγέλης Κακουριώτης, Γιάννης Καζανίδης, ΜΙΚΕ, Ελένη Χατζίδου, Ελευθερία Ελευθερίου, Κωνσταντίνος Φρατζής, Ρόζα Αρσενιαν, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Μαρία Λουΐζα Βούρου, Δημήτρης Δράκος.

Share this content