Sapoon - The Luxury Collection

Sapoon - The Luxury Collection

26 July 2017

Τα καλλυντικά τα αγάπαμε γι’ αυτό που μας κάνουν να νιώθουμε και να δείχνουμε.

Στο gleek.gr ξέρουμε ότι τα καλλυντικά μάς κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφες εσωτερικά ενώ μας βοηθούν να δείχνουμε πιο όμορφες εξωτερικά. Γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τις καλύτερες σειρές καλλυντικών που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Λίγες μέρες πριν καλωσορίσαμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα σαπούνια Sapoon και θέλουμε τον ενθουσιασμό μας να τον μοιραστούμε μαζί σας.

Τα Sapoon παράγονται σε εργαστήριο υψηλών προδιαγραφών με φυσικά συστατικά από το φυσικό πλούτο της Ελληνικής γης. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα (Parabens και SLS), αφριστικούς παράγοντες, τεχνητά χρώματα και αρώματα, αφήνουν ελεύθερη την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει και αποτελούν μέσο πρόληψης ενάντια στις δερματικές ευαισθησίες που προκαλεί η χρόνια χρήση βιομηχανικών καλλυντικών.

Κάθε μπάρα σαπουνιού είναι μοναδική για τον καθένα ξεχωριστά, συσκευάζεται με χειροποίητο ασυνήθιστο τρόπο υψηλής αισθητικής και φροντίδας ανάλογη με εκείνη που θα σας προσφέρει μια εμπειρία με το σαπούνι της Sαpoon. Όταν δοκιμάσετε έναν από τους «θησαυρούς» της Sapoon τότε θα καταλάβετε τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτή τη συνεργασία.

Θα τα βρείτε ΕΔΩ.

"Στα χειροποίητα καλλυντικά σαπούνια της Sαpoon θα ανακαλύψετε τους καλύτερους συνδυασμούς ελαίων που αναδεικνύουν τις ενυδατικές και περιποιητικές τους ιδιότητές ακόμα και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες".

Share this content