Breakup Makeup, η αλλιώς... μακιγιάζ χωρισμού.

Breakup Makeup, η αλλιώς... μακιγιάζ χωρισμού.

8 November 2017

Το ξέρεις εδώ και λίγες μέρες, το έχεις δει να έρχεται αυτή η συνάντηση θα είναι και η τελευταία σας. Αν η απόφαση είναι δική του, τότε σίγουρα έχει δώσει σημάδια, αυτά άλλωστε ήταν που σε έβαλαν σε διάφορες σκέψεις και έχασες τον ύπνο σου. Αν η απόφαση είναι δική σου τότε σίγουρα το έβλεπες καιρό και περίμενες να περάσει, τελικά όμως όσα δεν σου άρεσαν ήρθαν για να μείνουν και δεν πέρασαν. Όπως κι αν έχει η κατάσταση έχεις ήδη μπει στην τελική ευθεία και πρέπει να φερθείς κυρία.

Κανονικά η πρώτη μου συμβουλή θα ήταν να φορέσεις αδιάβροχη μάσκαρα γιατί ένα δάκρυ θα παλέψει ώστε να πέσει από το μάτι σου και μετά θα ξεκινήσει καταρράκτης. Επειδή όμως αυτό δεν θέλουμε να συμβεί τότε θα σου πω να βάλεις την Lancome Hypnose Drama Mascara Volume, γιατί το μόνο δραματικό που μπορώ να δω πάνω σου σε μία τέτοια συνάντηση είναι ο όγκος στις βλεφαρίδες σου!!! Αν δεν φορέσεις αδιάβροχη μάσκαρα θα κρατηθείς πάρα πολύ και θα το καταφέρεις. Πιστεύω πολύ στη δύναμή σου, γυναίκα είσαι.

Για να να λάμπεις στη τελευταία συνάντηση μαζί του θυμήσου να κλάψεις το προηγούμενο μεσημέρι (βάλε και Adele για να κάνεις ατμόσφαιρα αν θέλεις). Μην κλάψεις το βράδυ γιατί  θα ξυπνήσεις το πρωί με πρησμένα μάτια και ό,τι concealer κι αν σου προτείνω σίγουρα κάτι θα φαίνεται διαφορετικό πάνω σου (εκτός κι αν το είχες συνήθειο να κλαις συχνά οπότε αγνόησε την πρώτη μου συμβουλή και πάρε αδιάβροχη μάσκαρα.

Πριν κοιμηθείς θα κάνεις μία ωραία απολέπιση για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και μαζί την πεθαμένη σχέση σου με αυτόν. Αφαίρεσε από το πρόσωπό σου το χτες. Αύριο ξεκινάει μία νέα μέρα και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμη να τη ζήσεις.

Στη συνέχεια θα βάλεις μία αναπλαστική κρέμα νυχτός και μία κρέμα ματιών, γιατί στο τελευταίο ραντεβού τα μάτια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Το επόμενο πρωί λοιπόν έτοιμη και λαμπερή θα κάνεις την πρωινή σου περιποίηση και θα βαφτείς φυσικά!!! Ξέρεις τι θα χρησιμοποιήσεις αλλά αν θέλεις σου τα λέω ξανά:

Όταν τελειώσεις με τη συνάντηση μην αφήσεις το ωραίο σου μακιγιάζ να πάει χαμένο ;) Ξέρεις εσύ <3
Απλώς άλλαξε κραγιόν! Βάλε ένα έντονο και σέξι κόκκινο στα χείλη και έφυγες με χίλια!

Share this content