-10%
Προσφορά MAC Mineralize Skinfinish
send to a friend

send to a friend

MAC Mineralize Skinfinish

MAC Mineralize Skinfinish

Luxurious Powder With 77-Mineral Complex

Παραλήπτης :

* Υποχρεωτικά πεδία

  ή  Ακύρωση

  •   Instant Artistry: Highlighting The Face

MAC Mineralize Skinfinish

Luxurious Powder With 77-Mineral Complex

Παράδοση σε 1-10 εργάσιμες

288

Κερδίστε
288 πόντους


Αγοράστε το με 2880 πόντους
Gold Deposit
  • Gold Deposit
  • Soft & Gentle
  • Cheeky Bronze
  • Global Glow
  • Lightscapade

28,80 €

32,00 €

MAC Mineralize Skinfinish. Μία πολυτελής, σιγοψημένη και μεταξένια πούδρα με σύμπλεγμα 77 μεταλλικών στοιχείων και βιταμίνη Ε, που τονίζει πρόσωπο και σώμα με λαμπερό φινίρισμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σύνθεση Powder
Φύλο Γυναίκα

Γράψτε μια κριτική

MAC Mineralize Skinfinish

Γράψτε μια κριτική

Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων ολοκληρώνεται μέσα στις 1-10 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απομακρυσμένων γεωγραφικών σημείων και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τρόπος παράδοσης

i. Ο κύριος τρόπος παραλαβής των φυσικών προϊόντων/εμπορευμάτων της παραγγελίας είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).

ii. Είναι δυνατή η παραλαβή των προϊόντων (10:00 – 17:00) από τα κεντρικά γραφεία του GLEEK χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση του χρήστη στην ΔΙΓΕΝΗ 21 & ΠΛΑΣΤΗΡΑ, 16673 ΒΟΥΛΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 8994250 ΦΑΞ: +30 210 8994251.

Το gleek.gr προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και πλήρη επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής .
  • Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
  • Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση εντός της αρχικής συσκευασίας του, να μην έχει υποστεί φθορά και να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Δελτίο Αποστολής/Τιμολόγιο/Απόδειξη Λιανικής κ.α.).

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων.

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το gleek.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1:

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο +30 210 8994082 ή μέσω e-mail: info@gleek.gr δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΒΗΜΑ 2:

Με την επικοινωνία μαζί μας, θα λάβετε από εμάς έναν κωδικό επιστροφής, και την εταιρεία courier που θα παραλάβει το πακέτο/δέμα από εσάς με δικά μας έξοδα.

Παρακαλούμε σημειώστε τον κωδικό επιστροφής και την εταιρεία courier πάνω στην φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εντός του πακέτου σας. (Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων αγνοείστε το επόμενο Βήμα)

ΒΗΜΑ 3:

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, θα σας ζητήσουμε τους νέους κωδικούς που θέλετε να παραλάβετε.

ΒΗΜΑ 4:

Προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή, και αφού συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής με τον κωδικό επιστροφής, τον λόγο επιστροφής καθώς και τους νέους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε σε περίπτωση αλλαγής, τοποθετείται τη φόρμα επιστροφής μέσα στο πακέτο σας. Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

ΒΗΜΑ 5: Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της courier που σας έχουμε υποδείξει  για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το gleek.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της μεταφορικής που έχουμε υποδείξει στο ΒΗΜΑ 2 επιπλέον δεν αναλαμβάνει και το κόστος της μεταφοράς.

Το gleek.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών .

Επιστροφή Χρημάτων.

Στην περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων , το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το gleek.gr έχει ελέγξει ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων:

Συμπληρώστε τα στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού που σας ζητούνται στη Φόρμα Επιστροφής προϊόντων χωρίς να παραλείψετε να σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο του Δικαιούχου.

Έξοδα Μεταφορικών Επιστροφής:

Ελαττωματικά Προϊόντα η Λάθος Κωδικοί:

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα η παραλάβατε διαφορετικούς κωδικούς από αυτούς που παραγγείλατε αυτά θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το gleek.gr. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το gleek.gr μπορεί να το αντικαταστήσει και το κόστος αποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το gleek.gr.

Μη ελαττωματικά προϊόντα:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής στο gleek.gr επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ